• El portaveu liberal, Luís Martín de Pozuelo, proposa que el subdelegat del Govern i membres de la Judicatura i la Fiscalia també estiguin presents

La Jonquera, divendres 12 de juliol de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a La Jonquera, Luís Martín de Pozuelo, ha presentat una moció per a ser debatuda en el proper plenari en la qual demana la convocatòria de la Junta Local de Seguretat “en la major brevetat possible” per a començar a elaborar estratègies que permetin resoldre els problemes de seguretat ciutadana que viu el municipi per “el tràfic de drogues, el proxenetisme, el robatori de vehicles o l’ocupació il·legal d’habitatges”.

Martín de Pozuelo ha considerat necessari remarcar que a la Junta de Seguretat també haurien d’estar presents tant el subdelegat del Govern com representants de la Judicatura i de la Fiscalia, “encara que tinguin veu i no tinguin vot és important conèixer la seva visió per a una millor coordinació”. Al seu torn, el regidor taronja també ha exigit que tots els portaveus dels grups amb representació municipal puguin assistir en aquesta Junta Local de Seguretat.

Finalment, el portaveu liberal ha demanat que la Junta Local de Seguretat tingui caràcter bimensual i s’aprofiti la primera reunió per a iniciar la creació d’una Mesa de Coordinació Operativa amb totes les forces i cossos de seguretat de l’Estat que treballen a La Jonquera.

 

 

Ciudadanos La Jonquera pide la convocatoria de la Junta Local de Seguridad para atajar la problemática que está sufriendo el municipio

  • El portavoz liberal, Luís Martín de Pozuelo*, propone que el subdelegado del Gobierno y miembros de la Judicatura y la Fiscalía también estén presentes

La Jonquera, viernes 12 de julio de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en La Jonquera, Luís Martín de Pozuelo, ha presentado una moción para ser debatida en al próximo plenario en la que pide la convocatoria de la Junta Local de Seguridad “en la mayor brevedad posible” para empezar a elaborar estrategias que permitan resolver los problemas de seguridad ciudadana que vive el municipio por “el tráfico de drogas, el proxenetismo, el robo de vehículos o la ocupación ilegal de viviendas”.

Martín de Pozuelo ha considerado necesario remarcar que en la Junta de Seguridad también deberían estar presentes tanto el subdelegado del Gobierno como representantes de la Judicatura y de la Fiscalía, “aunque tengan voz y no tengan voto es importante conocer su  visión para una mejor coordinación”. A su vez, el concejal naranja también ha exigido que todos los portavoces de los grupos con representación municipal puedan asistir a dicha Junta Local de Seguridad.

Por último, el portavoz liberal ha pedido que la Junta Local de Seguridad tenga carácter bimensual y se aproveche la primera reunión para iniciar lacreación de una Mesa de Coordinación Operativa con todas las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado que trabajan en La Jonquera.