• El portaveu de Ciutadans demana a l’alcaldessa que es reuneixi d’urgència amb els veïns i els informi sobre les mesures que prendrà l’ajuntament

Figueres, dimecres 3 de juliol de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha tornat a reclamar “solucions per als talls de llum a la zona oest” perquè s’estan produint de forma ininterrompuda des de fa dies, l’últim ahir. “Els veïns han de saber si el nou govern farà alguna cosa o mirarà cap a un altre costat”, ha indicat Amelló, qui també ha lamentat que l’alcaldessa ni tan sols s’hagi pronunciat sobre aquesta qüestió “i això que divendres li vam fer la petició per a comprometre’s a arreglar-ho, s’ha de reunir amb els veïns”.

El portaveu liberal ha lamentat “la falta d’interès” per arreglar aquesta situació “coneguda per tots els membres del futur govern de la ciutat”. La interrupció del subministrament elèctric és freqüent “i no es pot justificar deixar els usuaris abonats sense llum”, ha puntualitzat Amelló. El regidor reconeix que l’electricitat és un servei bàsic i per aquesta raó entén que l’ajuntament ha d’implicar-se per a garantir-lo, “el que no pot ser és que els ciutadans que paguen el seu rebut es quedin sense llum i l’alcaldessa miri cap a un altre costat”.

Per al portaveu municipal, la situació és especialment greu a l’estiu perquè les desconnexions elèctriques suposen un risc de salut per aquells veïns que tenen medicaments a la nevera o que utilitzen aparells d’oxigen per a dormir a la nit, a més d’altres inconvenients com no disposar d’aparells d’aire per a suportar l’onada de calor o espatllar-se el menjar del frigorífic.

 

Amelló (Cs): “Los vecinos de la zona oeste deben saber si el nuevo gobierno hará algo o mirará hacia otro lado con los cortes de luz”

  • El portavoz de Ciudadanos pide a la alcaldesa que se reúna de urgencia con los vecinos y les informe acerca de las medidas que tomará el ayuntamiento

Figueres, miércoles 3 de julio de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha vuelto a reclamar “soluciones para los cortes de luz en la zona oeste” porque se están produciendo de forma ininterrumpida desde hace días, el último ayer. “Los vecinos deben saber si el nuevo gobierno hará algo o mirará hacia otro lado”, ha indicado Amelló, quién también ha lamentado que la alcaldesa ni siquiera se haya pronunciado sobre esta cuestión “y eso que el viernes le hicimos la petición para comprometerse a arreglarlo, debe reunirse con los vecinos”.

El portavoz liberal ha lamentado “la falta de interés” por arreglar esta situación “conocida por todos los miembros del futuro gobierno de la ciudad”.La interrupción del suministro eléctrico es frecuente “y no se puede justificar dejar a los usuarios abonados sin luz”, ha puntualizado Amelló. El concejal, reconoce que la electricidad es un servicio básico y por esa razón entiende que el ayuntamiento debe implicarse para garantizarlo, “lo que no puede ser es que los ciudadanos que pagan su recibo se queden sin luz y la alcaldesa mire hacia otro lado”.

Para el portavoz municipal, la situación es especialmente grave en verano porque las desconexiones eléctricas suponen un riesgo de salud para aquellos vecinos que tienen medicamentos en la nevera o que utilizan aparatos de oxígeno para dormir por la noche, además de otros inconvenientes como no disponer de aparatos de aire para soportar la ola de calor o estropearse la comida del frigorífico.