• L’alcaldable* de Girona, Daniel Pamplona, demana“que ningú es quedi a casa el diumenge”perquè “quan hem sortit tots a votar hem provocat canvis”

Girona, dijous 23 de maig de 2019.- Els alcaldables de Girona i Salt, Daniel Pamplona i Inma Castro, han assegurat aquesta tarda en un acte conjunt celebrat en el límit de totes dues poblacions que impulsaran la coordinació de les respectives policies locals per a millorar la seguretat de Girona i Salt.“Ens trobem en aquesta frontera no senyalitzada entre dos municipis i creiem que hem de conjuminar esforços per a traçar estratègies de col·laboració entre policies perquè la seguretat ens afecta a tots per igual”, ha explicat Pamplona.

Tant Pamplona com Castro han posat de manifest que els delictes han augmentat a Girona i Salt i com això ha alterat la tranquil·litat dels veïns, és per aquesta raó que proposen posar remei al clima d’inseguretat “i una coordinació de totes dues policies serviria com a primer gran punt de col·laboració”, ha explicat Castro. Tots dos candidats consideren que mancomunar alguns serveis permetria la reducció de costos a les arques municipals de Girona i Salt i millorar l’eficiència.

D’altra banda, Pamplona ha reivindicat el vot a Ciutadans i ha fet una crida als constitucionalistes per a “que ningú es quedi a casa el diumenge” perquè“quan hem sortit tots a votar hem provocat canvis”. L’alcaldable per Girona ha recordat que la mobilització és clau “per evitar que el separatisme torni a governar” i ha demanat la concentració del vot en la formació taronja per ser l’ “única opció constitucionalista de canvi que està creixent elecció rere elecció”.

 

 

Ciudadanos Girona y Salt impulsarán la coordinación de las respectivas policías locales para mejorar la seguridad de los municipios

  • El alcaldable de Girona, Daniel Pamplona, pide“que nadie se quede en casa el domingo”porque “cuando hemos salido todos a votar hemos provocado cambios”

Girona, jueves 23 de mayo de 2019.- Los alcaldables de Girona y Salt, Daniel Pamplona e Inma Castro, han asegurado esta tarde en un acto conjunto celebrado en el límite de ambas poblaciones que impulsarán la coordinación de las respectivas policías locales para mejorar la seguridad de Girona y Salt.“Nos encontramos en esta frontera no señalizada entre dos municipios y creemos que debemos aunar esfuerzos para trazar estrategias de colaboración entre policías porque la seguridad nos afecta a todos por igual”, ha explicado Pamplona.

Tanto Pamplona como Castro han puesto de manifiesto que los delitos han aumentado en Girona y Salt y como esto ha alterado la tranquilidad de los vecinos, es por ello que proponen poner remedio al clima de inseguridad “y una coordinación de ambas policías serviría como primer gran punto de colaboración”, ha explicado Castro. Ambos candidatos consideran que mancomunar algunos servicios permitiría la reducción de costes de las arcas municipales de Girona y Salt y mejorar la eficiencia.

Por otro lado, Pamplona ha reivindicado el voto a Ciudadanos y ha hecho una llamada a los constitucionalistas para “que nadie se quede en casa el domingo” porque “cuando hemos salido todos a votar hemos provocado cambios”. El alcaldable por Girona ha recordado que la movilización es clave “para evitar que el separatismo vuelva a gobernar” y ha pedido la concentración del voto en la formación naranja por ser la “única opción constitucionalista de cambio que está creciendo elección tras elección”.