• L’alcaldable, Sergio Garcia, recorda que és una infraestructura que estava compromesa però que encara segueix sense executar-se

Begur, dimecres 22 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadas (Cs) a Begur, Sergio García, ha anunciat avui el seu compromís per “millorar les comunicacions viàries amb Girona” i en aquest sentit ha assegurat que realitzarà “tots els esforços necessaris amb les administracions” per aconseguir el perllongament de la C-31 fina a Girona. “És una obra que estava compromesa i volem que sigui una realitat”, ha indicat.

García ha assegurat que aquesta infraestructura millorarà la seguretat i la mobilitat de la gent jove al temps que “dinamitzarà l’economia dels pobles del Baix Empordà i facilitarà els desplaçaments dels veïns que treballen a Girona i rodalies”.

 

 

Ciudadanos Begur se compromete a trabajar para conseguir el alargamiento de la C-31 hasta Girona

  • El alcaldable, Sergio García, recuerda que es una infraestructura que estaba comprometida pero que todavía sigue sin ejecutarse

Begur, miércoles 22 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Begur, Sergio García, ha anunciado hoy su compromiso para “mejorar las comunicaciones viarias con Girona” y en este sentido ha asegurado que realizará “todos los esfuerzos necesarios con las administraciones” para conseguir el alargamiento de la C-31 fina a Girona. “Es una obra que estaba comprometida y queremos que sea una realidad”, ha indicado.

García ha asegurado que esta infraestructura mejorará la seguridad y la movilidad de la gente joven al tiempo que “dinamizará la economía de los pueblos del Baix Empordà y facilitará los desplazamientos de los vecinos que trabajan en Girona y cercanías”.