• L’alcaldable de Figueres aposta per la indústria de la creativitat digital i desenvolupament de videojocs i internet com a revulsiu econòmic de baix impacte ambiental

Girona, divendres 17 de maig de 2019.- El portaveu i alcaldable de Ciutadans (Cs) a Figueres ha anunciat aquest matí la seva proposta per a convertir Figueres en un clúster d’empreses culturals i noves tecnologies “vinculades a l’art, el disseny gràfic, el desenvolupament de videojocs, internet i entorn digital” perquè la ciutat es converteixi en un referent i “aprofiti la seva posició geogràfica prop de Montpeller, Perpignan i Barcelona per a despuntar en la indústria de la creativitat digital”.

Amelló ha remarcat que aquest tipus d’indústria “alhora que genera un gran impacte comercial també té un baix impacte ambiental i això encara la converteix en més idònia per a Figueres”. De fet, l’alcaldable ha afirmat que donarà “totes les facilitats als emprenedors” que apostin per aquest tipus d’indústria per la capacitat que té “d’atraure joves amb talent, donar sortida a la creativitat i fomentar el turisme”.

Per al candidat taronja disposar d’un clúster d’empreses culturals i de noves tecnologies “suposa un futur ple d’oportunitats per a la comarca” i un revulsiu econòmic d’alt impacte. Així ho ha comentat després de visitar el Castell de Sant Ferran al costat d’altres membres de la candidatura municipal.

 

 

Amelló (Cs) propone convertir Figueres en un clúster de empresas culturales y nuevas tecnologías

  • El alcaldable de Figueres apuesta por la industria de la creatividad digital y desarrollo de videojuegos e internet como revulsivo económico de bajo impacto ambiental

Girona, viernes 17 de mayo de 2019.- El portavoz y alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Figueres ha anunciado esta mañana su propuesta para convertir Figueres en un clúster de empresas culturales y nuevas tecnologías “vinculadas al arte, el diseño gráfico, el desarrollo de videojuegos, internet y entorno digital” para que la ciudad se convierta en un referente y “aproveche su posición geográfica cerca de Montpellier, Perpignan y Barcelona para despuntar en la industria de la creatividad digital”.

Amelló ha remarcado que este tipo de industria “a la vez que genera un gran impacto comercial también tiene un bajo impacto ambiental y eso aún la convierte en más idónea para Figueres”. De hecho, el alcaldable ha afirmado que dará “todas las facilidades a los emprendedores” que apuesten por este tipo de industria por la capacidad que tiene de “atraer jóvenes con talento, dar salida a la creatividad y fomentar el turismo”.

Para el candidato naranja disponer de un clúster de empresas culturales y de nuevas tecnologías “supone un futuro lleno de oportunidades para la comarca” y un revulsivo económico de alto impacto. Así lo ha comentado después de visitar el Castillo de Sant Ferran junto a otros miembros de la candidatura municipal.