• L’alcaldable, Héctor Amelló, també revisarà les bases cadastrals de certs tributs“per a evitar pujades encobertes”

Figueres, dimarts 14 de maig de 2019.- El portaveu i alcaldable de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que pretén “reduir al mínim”el que paguen en impostos municipals la classe mitjana i treballadora “que són a qui més han castigat des de la crisi”. En aquest sentit ha assegurat que revisarà tots els impostos municipals i “també revisarem la despesa de l’ajuntament per a eliminar tota la despesa supèrflua lligada a l’endollisme i el clientelisme”.

Amelló ha explicat que aquesta mesura, que va lligada a la rebaixa impositiva que ja ha proposat per a aquells emprenedors, autònoms i comerciants que vulguin obrir nous negocis a Figueres, també anirà acompanyada d’una revisió de les bases cadastrals que s’apliquen a certs tributs municipals “per a evitar d’aquesta forma pujades encobertes”. Ha indicat que posarà el focus en l’IBI i en l’IVTM “perquè és la millor manera que té un ajuntament de contribuir a dinamitzar els negocis locals i l’ocupació”.

 

 

Ciudadanos Figueres revisará los impuestos municipales para “reducir al mínimo” lo que pagan la clase media y trabajadora

  • El alcaldable, Héctor Amelló, también revisará las bases catastrales de ciertos tributos“para evitar subidas encubiertas”

Figueres, martes 14 de mayo de 2019.- El portavoz y alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha anunciado que pretende “reducir al mínimo” lo que pagan en impuestos municipales la clase media y trabajadora “que son a quienes más han castigado desde la crisis”. En ese sentido ha asegurado que revisará todos los impuestos municipales y “también revisaremos el gasto del ayuntamiento para eliminar todo el gasto superfluo ligado al enchufismo y el clientelismo”.

Amelló ha explicado que esta medida, que va ligada a la rebaja impositiva que ya ha propuesto para aquellos emprendedores, autónomos y comerciantes que quieran abrir nuevos negocios en Figueres, también irá acompañada de una revisión de las bases catastrales que se aplican a ciertos tributos municipales “para evitar de esa forma subidas encubiertas”. Ha indicado que pondrá el foco en el IBI y en el IVTM “porqué es la mejor manera que tiene un ayuntamiento de contribuir a dinamizar los negocios locales y el empleo”.