• L’alcaldable, Jordi Martínez, també vol crear carrils bici que uneixin tots els nuclis de població i es converteixin en un punt d’atracció turístic

Forallac, dimarts 14 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Forallac, Jordi Martínez, va anunciar ahir durant la presentació de la seva candidatura que aposta per convertir en gratuïtes les zones d’aparcament de Peratallada que ara són de pagament “perquè el model actual és perjudicial per als negocis del nucli”. A banda de la gratuïtat de l’aparcament, també ha anunciat que estudiarà la viabilitat de crear una zona d’aparcament “per destinar-lo a autocaravanes de reduïdes dimensions”.

El candidat taronja ha esmentat també la necessitat de “donar un nou impuls al turisme” i per aquesta raó va avançar “la creació d’una xarxa de camins ciclables entre els nuclis de Fonteta, Vulpellac i Peratallada i entre Canapost, Santa Susanna i Sant Climent de Peralta que permetran passejades i rutes en bicicleta i protegits els vehicles”.

La creació de la xarxa de camins ciclables es complementarà amb un pla de mobilitat i senyalització dels punts d’interès turístics adaptat a la tecnologia mòbil “que posarà èmfasi en el patrimoni arquitectònic i la història local que permetrà orientar el turisme a les activitats i la cultura”.

 

 

Ciudadanos Forallac apuesta por convertir en gratuitas las zonas de aparcamiento de Peratallada

  • El alcaldable, Jordi Martínez, también quiere crear carriles bici que unan todos los núcleos de población y se conviertan en un punto de atracción turístico

Forallac, martes 14 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Forallac, Jordi Martínez, anunció ayer durante la presentación de su candidatura que apuesta por convertir en gratuitas las zonas de aparcamiento de Peratallada que ahora son de pago “porque el modelo actual es perjudicial para los negocios del núcleo”. Además de la gratuidad del aparcamiento, también ha anunciado que estudiará la viabilidad de crear una zona de aparcamiento “para destinarlo a auto-caravanas de reducidas dimensiones”.

El candidato naranja ha mencionado también la necesidad de “dar un nuevo impulso al turismo” y por esta razón avanzó “la creación de una red de caminos para bici entre los núcleos de Fonteta, Vulpellac y Peratallada y entre Canapost, Santa Susanna y San Clemente de Peralta que permitirán paseadas y rutas en bicicleta y protegidos de los vehículos”.

La creación de la red de caminos para bicis se complementará con un plan de movilidad y señalización de los puntos de interés turístico adaptado a la tecnología móvil “que pondrá énfasis en el patrimonio arquitectónico y la historia local que permitirá orientar el turismo a las actividades y la cultura”.