• L’alcaldable, Jordi Jaldón, també apunta la necessitat de canviar les dependències policials perquè deixin d’estar“en un carrer sense sortida”

Sils, dilluns 13 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Sils, Jordi Jaldón, ha anunciat el seu compromís d’ampliar la plantilla de policia local a 12 agents “perquè els 9 actuals són insuficients per a fer front a l’increment de delictes que hem patit al poble”. Jaldón ha recordat que el 2017 es van produir 33 robatoris amb força i un any després la xifra ja havia ascendit a 58.

“Ha arribat el moment de prendre decisions importants en matèria de seguretat”, ha indicat Jaldón, que també s’ha compromès a la instal·lació de càmeres de vídeovigilància en les entrades de les urbanitzacions amb més problemes d’inseguretat com són Vallcanera, Les Comes i King Park.

Finalment, el candidat taronja ha apuntat la necessitat de canviar les dependències de la policia local perquè estiguin més adaptades a les seves necessitats “i no estiguin en un carrer sense sortida com passa actualment”.

 

 

 

Cs Sils se compromete a ampliar la plantilla de policía local a 12 agentes e instalar videocámaras en las entradas de las urbanizaciones

  • El alcaldable, Jordi Jaldón, también apunta la necesidad de cambiar las dependencias policiales para que dejen de estar“en una calle sin salida”

Sils, lunes 13 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Sils, Jordi Jaldón, ha anunciado su compromiso de ampliar la plantilla de policía local a 12 agentes “porque los 9 actuales son insuficientes para hacer frente al incremento de delitos que hemos sufrido en el pueblo”. Jaldón ha recordado que en 2017 se produjeron 33 robos con fuerza y un año después la cifra ya había ascendido a 58.

“Ha llegado el momento de tomar decisiones importantes en materia de seguridad”, ha indicado Jaldón, que también se ha comprometido a la instalación de videocámaras de vigilancia en las entradas de las urbanizaciones con más problemas de inseguridad como son Vallcanera, Las Comas y King Park.

Finalmente, el candidato naranja ha apuntado la necesidad de cambiar las dependencias de la policía local para que estén más adaptadas a sus necesidades “y no estén en una calle sin salida como pasa actualmente”.