• L’alcaldable de Palamós, Cristóbal Posadas, considera imprescindible descentralitzar l’escola de l’Ametlla de Mar i convertir el port de Palamós en referència de la nàutica professional

Palamós, dissabte 11 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Palamós, Cristóbal Posadas, ha assegurat aquest matí en el festival Palamós Terra de Mar el seu compromís per aconseguir que Palamós “tingui el segon Institut Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya” i convertir el port de Palamós en referència de l’ensenyament nàutic professional. “És necessari descentralitzar l’actual institut de L’Ametlla de Mar per a poder cobrir les necessitats de formació i titulació dels professionals del sector nàutic, pesquer i del busseig de la província de Girona”, ha indicat.

El candidat taronja ha explicat que instarà el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació “a descentralitzar l’escola per evitar així els llargs desplaçaments dels nostres professionals i estudiants de cicles”. L’objectiu és que Palamós i el seu port “siguin un referent fonamental en el sector” perquè considera que això serà beneficiós tant per als professionals i amants de la nàutica i el busseig “i també serà un pol d’atracció turística i especialitzada que generarà un important impacte econòmic”.

 

 

Posadas (Cs): “Queremos que Palamós tenga el segundo Instituto Escuela de Capacitación Náutico-Pesquera de Catalunya”

  • El alcaldable de Palamós, Cristóbal Posadas, considera imprescindible descentralizar la escuela de l’Ametlla de Mar y convertir el puerto de Palamós en referencia de la náutica profesional

Palamós, sábado 11 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Palamós, Cristóbal Posadas, ha asegurado esta mañana en el festival Palamós Terra de Mar su compromiso para conseguir que Palamós “tenga el segundo Instituto Escuela de Capacitación Náutico-Pesquera de Catalunya” y convertir el puerto de Palamós en referencia de la enseñanza náutica profesional. “Es necesario descentralizar el actual instituto de L’Ametlla de Mar para poder cubrir las necesidades de formación y titulación de los profesionales del sector náutico, pesquero y del buceo de la provincia de Girona”, ha indicado.

El candidato naranja ha explicado que instará al departamento d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació “a descentralizar la escuela para evitar así los largos desplazamientos de nuestros profesionales y estudiantes de ciclos”. El objetivo es que Palamós y su puerto “sea un referente fundamental en el sector” porque considera que eso será beneficioso tanto para los profesionales y amantes de la náutica y el buceo “y también será un polo de atracción turística y especializada que generará un importante impacto económico”.