• L’alcaldable, Manuel Vázquez, assegura que centrarà els seus esforços“en la reactivació econòmica i la creació de facilitats per a emprenedors”

Caldes de Malavella, dissabte 11 de maig de 2019.- L ‘alcaldable de Ciutadans (Cs) a Caldes de Malavella, Manuel Vázquez, ha assegurat que crearà un programa d’ajuda a comerciants i de foment del consum de proximitat “per ajudar a tots aquells petits empresaris que apostin pel nostre municipi per a muntar el seu negoci”.

El candidat taronja ha assegurat que Caldes necessita “dinamitzar i fomentar el comerç local” i per aquesta raó des de Ciutadans “centrarem els nostres esforços en la reactivació econòmica i la creació de facilitats per a emprenedors”. Vázquez indica que aquesta “és la millor fórmula per a generar ocupació i facilitar que els joves no hagin de marxar”.

 

 

Cs Caldes de Malavella creará un programa de ayuda a comerciantes y de fomento del consumo de proximidad

  • El alcaldable, Manuel Vázquez, asegura que centrará sus esfuerzos“en la reactivación económica y la creación de facilidades para emprendedores”

Caldes de Malavella, sábado 11 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Caldes de Malavella, Manuel Vázquez, ha asegurado que creará un programa de ayuda a comerciantes y de fomento del consumo de proximidad “para ayudar a todos aquellos pequeños empresarios que apuesten por nuestro municipio para montar su negocio”.

El candidato naranja ha asegurado que Caldes necesita “dinamizar y fomentar el comercio local” y por esa razón desde Ciudadanos “centraremos nuestros esfuerzos en la reactivación económica y la creación de facilidades para emprendedores”. Vázquez indica que esta “es la mejor fórmula para generar empleo y facilitar que los jóvenes no tengan que marcharse”.