• L’alcaldable de Ciutadans, Daniel Pamplona, aposta també per“abaratir el cost del bitllet”perquè Girona deixi de ser una de les ciutats amb el bitllet més car

Girona, dimarts 7 de maig de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) a l’alcaldia de Girona, Daniel Pamplona, ha anunciat que el seu partit proposarà la revisió de totes les línies de bus, augmentar el número de parades, renovar la flota i “abaratir el cost del bitllet” perquè Girona deixi de ser una de les ciutats d’Espanya amb el títol de transport més car. “La connectivitat entre els diferents barris de Girona és imprescindible i no pot ser que hi hagi zones com Domeny que quedin despenjades quan precisament els caps de setmana reuneixen 800 persones a les esglésies evangèliques”, ha explicat.

Per a Pamplona, aquesta revisió també ha d’anar lligada a “una renovació de la flota actual, que aposti pel bus elèctric i jubili els vehicles amb més de 30 anys de servei”. A més, també ha reclamat replantejar la instal·lació de parades de bus a Fontajau “per fomentar que els turistes que ens visiten puguin accedir a altres barris i no es congestioni sempre el Barri Vell”.

Per a l’alcaldable, aquesta revisió en profunditat “donarà vida a altres barris oblidats, ajudarà el petit comerç de la ciutat i farà que els turistes utilitzin el sistema de bus, cosa que permetrà una rebaixa gradual del preu del bitllet fins aconseguir la gratuïtat d’aquest”.

 

 

Ciudadanos Girona propone la revisión de todas las líneas de bus, incrementar las paradas y renovar toda la flota

  • El alcaldable de Ciudadanos, Daniel Pamplona, apuesta también por“abaratar el coste del billete”para que Girona deje de ser una de las ciudades con el billete más caro

Girona, martes 7 de maig de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) a la alcaldía de Girona, Daniel Pamplona, ha anunciado que su partido propondrá la revisión de todas las líneas de bus, aumentar el número de paradas, renovar la flota y “abaratar el coste del billete” para que Girona deje de ser una de las ciudades de España con el título de transporte más caro. “La conectividad entre los diferentes barrios de Girona es imprescindible y no puede ser que haya zonas como Domeny que queden descolgadas cuando precisamente los fines de semana reúnen 800 personas en las iglesias evangélicas”, ha explicado.

Para Pamplona, esta revisión también tiene que ir ligada a “una renovación de la flota actual, que apueste por el bus eléctrico y jubile los vehículos con más de 30 años de servicio”. Además, también ha reclamado replantear la instalación de paradas de bus en Fontajau “para fomentar que los turistas que nos visitan puedan acceder en otros barrios y no se congestione siempre el Barri Vell”.

Para el alcaldable, esta revisión en profundidad “dará vida en otros barrios olvidados, ayudará al pequeño comercio de la ciudad y hará que los turistas utilicen el sistema de bus, lo cual permitirá una rebaja gradual del precio del billete hasta conseguir la gratuidad de este”.