• L’alcaldable de Ciutadans considera que aquesta és una mesura prioritària per facilitar el transport públic entre els estudiants i les persones grans

Vilafant, dilluns 6 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Vilafant, Rebeca López, ha assegurat que impulsarà “de forma urgent” la connexió de bus entre els diferents nuclis del municipi. “És una proposta necessària i no entenem que a dia d’avui encara estigui pendent de solucionar-se”, ha indicat. López ha destacat que Vilafant té el nucli del casc antic “desvinculat de la resta de nuclis” i això provoca disfuncions en el transport dels veïns. “Per exemple, cada matí veiem com els alumnes de l’institut que viuen al casc antic de Vilafant es veuen obligats a viatjar en cotxes particulars per assistir a les classes i això col·lapsa l’entrada del centre”, ha exposat.

La candidata taronja ha recordat també que a Vilafant “tenim persones grans que no poden conduir i sense transport públic es troben impossibilitats per anar a qualsevol altre nucli del municipi”. És per aquesta raó també que López ha insistit en la necessitat de prioritzar la connexió de bus de tot Vilafant, “el 2020 això ja hauria d’estar solucionat”, ha finalitzat.

 

 

Ciudadanos Vilafant quiere instaurar “de forma urgente” la conexión de buzo entre los diferentes núcleos del municipio

  • El alcaldable de Ciudadanos considera que esta es una medida prioritaria para facilitar el transporte público entre los estudiantes y las personas grandes

Vilafant, lunes 6 de mayo de 2019.- La alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Vilafant, Rebeca López, ha asegurado que impulsará “de forma urgente” la conexión de bus entre los diferentes núcleos del municipio. “Es una propuesta necesaria y no entendemos que a día de hoy todavía esté pendiente de solucionarse”, ha indicado. López ha destacado que Vilafant tiene el núcleo del casco antiguo “desvinculado del resto de núcleos” y esto provoca disfunciones en el transporte de los vecinos. “Por ejemplo, cada mañana vemos como los alumnos del instituto que viven en el casco antiguo de Vilafant se ven obligados a viajar en coches particulares para asistir a las clases y esto colapsa la entrada del centro”, ha expuesto.

La candidata naranja ha recordado también que en Vilafant “tenemos personas mayores que no pueden conducir y sin transporte público se encuentran imposibilitadas para ir a cualquier otro núcleo del municipio”. Es por esta razón también que López ha insistido en la necesidad de priorizar la conexión de busc de todo Vilafant, “el 2020 esto ya tendría que estar solucionado”, ha finalizado.