• L’alcaldable de Ciutadans per Figueres, Héctor Amelló, apostarà per reactivar el comerç, facilitar la instal·lació d’empreses a la ciutat, potenciar la indústria cultural i de noves tecnologies i fomentar les polítiques assistencials

Figueres, diumenge 5 de maig de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres i alcaldable de la ciutat, Héctor Amelló, va presentar ahir tot l’equip que l’acompanyarà en la llista electoral per als comicis del 26 de maig. “Tenim un equip divers, representatiu de Figueres i amb un projecte de ciutat que permetrà sortir de la paràlisi actual”, ha indicat. “Es tracta de persones que vénen de l’empresa privada, que tenen també molta vinculació amb el món associatiu de la ciutat en l’àmbit comercial i veïnal i vénen sense motxilla”, ha afegit.

L’alcaldable taronja ha assenyalat que una de les principals prioritats de la candidatura que encapçala passa per “fer bategar de nou el cor de la ciutat, que és el comerç” i és per aquesta raó que ha anunciat “facilitats per a les empreses i emprenedors que vulguin instal·lar-se a Figueres”. “Per a això, necessitem que Ciutadans tingui força a la ciutat i es puguin evitar els pactes de perdedors dels partits separatistes amb el PSC”, ha remarcat.

Amelló ha assegurat que Ciutadans “és l’únic partit constitucionalista amb possibilitat real de guanyar les eleccions” i en aquest sentit ha volgut fer esment al fet que posarà el centre de la seva política “en les persones” perquè Figueres “té un alt índex de persones en risc d’exclusió social i cal fomentar les polítiques assistencials, especialment cap a les persones grans”.

“Una altra de les apostes serà l’atracció de la indústria cultural, creativa i de noves tecnologies” ha explicat abans de precisar que, per aquest motiu, també l’acompanyen a la llista l’actual regidor al consistori i agent immobiliari, Toni Pérez, com a número 2; “una comptable de contrastada solvència”, Elisabeth Guillén, com a número 3; Francisco Sánchez com a número 4, “molt vinculat al moviment associatiu i ampli coneixedor de la ciutat”; Elena Salazar, “administrativa de dilatada experiència”, que serà número 5; i Juan Ceballos “assessor comercial i amb experiència en el món audiovisual i de la publicitat”. “Clarament, es tracta d’un equip amb projecte a llarg termini per a canviar Figueres”, ha finalitzat Amelló.

 

 

Amelló (Cs): “Tenemos un equipo representativo de Figueres y con un proyecto a largo plazo que permitirá salir de la parálisis actual”

  • El alcaldable de Ciudadanos por Figueres, Héctor Amelló, apostará por reactivar el comercio, facilitar la instalación de empresas en la ciudad, potenciar la industria cultural y de nuevas tecnologías y fomentar las políticas asistenciales

Figueres, domingo 5 de mayo de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres y alcaldable de la ciudad, Héctor Amelló, presentó ayer por la tarde a todo el equipo que le acompañará en la lista electoral para los comicios del 26 de mayo. “Tenemos un equipo diverso, representativo de Figueres y con un proyecto de ciudad que permitirá salir de la parálisis actual”, ha indicado. “Se trata de personas que vienen de la empresa privada, que tienen también mucha vinculación con el mundo asociativo de la ciudad en el ámbito comercial y vecinal y vienen sin mochila”, ha añadido.

El alcaldable naranja ha señalado que una de las principales prioridades de la candidatura que encabeza pasa por “hacer latir de nuevo el corazón de la ciudad, que es el comercio” y es por esa razón que ha anunciado “facilidades para las empresas y emprendedores que quieran instalarse en Figueres”“Para ello, necesitamos que Ciudadanos tenga fuerza en la ciudad y se puedan evitar los pactos de perdedores de los partidos separatistas con el PSC”, ha remarcado.

Amelló ha asegurado que Ciudadanos “es el único partido constitucionalista con posibilidad real de ganar las elecciones” y en ese sentido ha querido hacer mención a que pondrá el centro de su política “en las personas” porque Figueres “tiene un alto índice de personas en riesgo de exclusión social y hay que fomentar las políticas asistenciales, especialmente hacia las personas mayores”.

“Otra de las apuestas será la atracción de la industria cultural, creativa y de nuevas tecnologías” ha explicado antes de precisar que, por ese motivo, también le acompañan en la lista el actual concejal en el consistorio y agente inmobiliario, Toni Pérez, como número 2; “una contable de contrastada solvencia”, Elisabeth Guillén, como número 3; Francisco Sánchez como número 4, “muy vinculado al movimiento asociativo y amplio conocedor de la ciudad”; Elena Salazar, “administrativa de dilatada experiencia”, que será número 5; y Juan Ceballos “asesor comercial y con experiencia en el mundo audiovisual y de la publicidad”. “Claramente, se trata de un equipo con proyecto a largo plazo para cambiar Figueres”, ha finalizado Amelló.