• L’alcaldable de Ciutadans assegura que“posarem en marxa l’estudi per realitzar el pla de seguretat que ja va ser aprovat en ple i ara és un calaix”

Salt, dimarts 7 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) a Salt, Inma Castro, ha assegurat que contempla com a primera mesura “augmentar la plantilla de policia municipal per arribar a la ràtio necessària per a que la nostra localitat sigui més segura”. Així ho ha manifestat després de mantenir una reunió amb els comandaments policials de la població.

Per a Castro, “la seguretat de Salt és una prioritat absoluta que no pot esperar” i per aquesta raó ha reivindicat la necessitat de dotar la plantilla de policia local de més personal. “La deixadesa de l’actual equip de govern en aquesta matèria ha provocat una gestió nefasta”, ha remarcat. A més, Castro ha garantit que “posarem en marxa l’estudi per realitzar el pla de seguretat de Salt que va ser aprovat en ple després d’una moció de Ciutadans i que ha quedat en un calaix”.

L’alcaldable ha manifestat que “hi ha una urgència a Salt amb la seguretat i mentre la junta de govern tanca els ulls i amaga els informes nosaltres treballarem per donar transparència i començar a construir una vila més segura”.

 

 

Castro (Cs): “Nuestra primera medida en Salt será aumentar la plantilla de policía municipal”

  • La alcaldable de Ciudadanos asegura que“pondremos en marcha el estudio para realizar el plan de seguridad que ya fue aprobado en pleno y ahora está en un cajón”

Salt, martes 7 de mayo de 2019.- La alcaldable de Ciudadanos (Cs) en Salt, Inma Castro, ha asegurado que contempla como primera medida “aumentar la plantilla de policía municipal para llegar a la ratio necesaria para que nuestra localidad sea más segura”. Así lo ha manifestado después de mantener una reunión con los mandos policiales de la población.

Para Castro, “la seguridad de Salt es una prioridad absoluta que no puede esperar” y por esta razón ha reivindicado la necesidad de dotar la plantilla de policía local de más personal. “La dejadez del actual equipo de gobierno en esta materia ha provocado una gestión nefasta”, ha remarcado. Además, Castro ha garantizado que “pondremos en marcha el estudio para realizar el plan de seguridad de Salt que fue aprobado en pleno después de una moción de Ciudadanos y que ha quedado en un cajón”.

La alcaldable ha manifestado que “existe una urgenciaena Salt con la seguridad y mientras la junta de gobierno cierra los ojos y esconde los informes nosotros trabajaremos para dar transparencia y empezar a construir una villa más segura”.