• El portaveu taronja recorda que al març“vam veure com els partits separatistes es posaven de perfil i evitaven votar a favor de tenir el col·legi el 2020”

Figueres, divendres 3 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) per Figueres i actual portaveu municipal, Héctor Amelló, ha lamentat que“PDECat i ERC no vulguin complir la proposta parlamentària de Cs per a construir el col·legi Carme Guasch”. La proposta va ser aprovada en la Comissió d’Educació del passat mes de març perquè s’incorporés el centre dins del Pla d’Infraestructures Educatives “i ja llavors vam veure com els partits separatistes es posaven de perfil i evitaven votar a favor que el col·legi fos una realitat per al curs 2020-2021”.

Per a l’alcaldable, aquesta situació demostra dues coses: “la primera és l’escassa influència dels candidats d’ERC i PDECat que ni tan sols han sigut capaços de pressionar els seus partits, que tenen les conselleries, per a desencallar el projecte, i la segona és que mantindran a gairebé mig miler de nens en els barracons que fa 13 anys que són aquí”.

Amelló ha reclamat a PDECat i ERC “altura de mires i que deixin de bloquejar iniciatives parlamentàries” perquè l’eliminació dels barracons escolars“és una prioritat”. “A cas no volen complir els acords del Parlament?”, s’ha preguntat. El candidat taronja ha considerat reprotxable l’actitud dels partits separatistes perquè “fins el març van estar venent fum i quan vàrem exigir construir l’escola van mirar cap a un altre costat i ho han bloquejat tot”.

El portaveu taronja ha assegurat que l’escola Carme Guasch “serà una de les prioritats de Cs quan sigui alcalde perquè els nostres fills es mereixen uns centres educatius excel·lents”.

 

 

Amelló (Cs): “Lamentem que PDECat y ERC no quieran cumplir la propuesta parlamentaria de Cs para construir el colegio Carme Guasch”

  • El portavoz naranja recuerda que en marzo“vimos como los partidos separatistas se ponían de perfil y evitaban votar a favor de tener el colegio en 2020”

Figueres, viernes 3 de mayo de 2019.- El alcaldable de Ciudadanos (Cs) por Figueres y actual portavoz municipal, Héctor Amelló, ha lamentado que“PDECat y ERC no quieran cumplir la propuesta parlamentaria de Cs para construir el colegio Carme Guasch”. La propuesta fue aprobada en la Comisión de Educación del pasado mes de marzo para que se incorporara el centro dentro del Plan de Infraestructuras Educativas “y ya entonces vimos como los partidos separatistas se ponían de perfil y evitaban votar a favor que el colegio fuera una realidad para el curso 2020-2021”.

Para el alcaldable, esta situación demuestra dos cosas: “la primera es la escasa influencia de los candidatos de ERC y PDECat que ni siguiera son capaces de presionar a sus partidos, que tienen las consellerias, para desencallar el proyecto, y la segunda es que mantendrán a casi medio millar de niños en los barracones que llevan 13 años ahí”.

Amelló ha reclamado a PDECat y ERC “altura de miras y que dejen de bloquear iniciativas parlamentarias” porque la eliminación de los barracones escolares “es una prioridad”. “¿A caso no quieren cumplir los acuerdos del Parlament?”, se ha preguntado. El candidato naranja ha considerado reprochable la actitud de los partidos separatistas porque “hasta marzo estuvieron vendiendo humo y cuando les exigimos construir la escuela miraron hacia otro lado y lo han bloqueado todo”.

El portavoz naranja ha asegurado que la escuela Carme Guasch “será una de las prioridades de Cs cuando sea alcalde porque nuestros hijos se merecen unos centros educativos excelentes”.