• La candidata* per Vilafant, Rebeca López, aposta per un equipament de 787m2, un fons de 13.808 llibres i un horari d’obertura de 30 hores setmanals

Vilafant, dijous 2 de maig de 2019.- L’alcaldable de Ciutadans (Cs) per Vilafant, Rebeca López, veu “imprescindible” que el municipi disposi d’una biblioteca municipal abans de 2023. De fet, ha anunciat que això “serà un cavall de batalla durant el pròxim mandat” perquè es tracta d’un equipament“vital” per a la ciutadania “i des de Ciutadans sempre apostarem per la cultura en el nostre municipi”.

La candidata taronja ha explicat que la biblioteca municipal haurà de disposar com a mínim de 787m2, un fons de 13.808 llibres, un horari d’obertura de 30 hores setmanals, un bibliotecari i tres tècnics auxiliars. “Aquest és el model estàndard del mapa de lectura pública i no volem res per sota d’això”, ha indicat.

Per a López, la biblioteca hauria de situar-se en una zona “pròxima a l’institut de Vilafant perquè permetria que els joves disposessin també d’un nou punt de trobada i formació”. A més, la futura biblioteca també podria comptar amb “una sala d’actes per a realitzar conferències, jocs florals, cursos de lactància i altres activitats”.

 

 

La alcaldable de Cs por Vilafant ve imprescindible conseguir una biblioteca municipal antes de 2023

  • La candidata* por Vilafant, Rebeca López, apuesta por un equipamiento de 787m2, un fondo de 13.808 libros y un horario de apertura de 30 horas semanales

Vilafant, jueves 2 de mayo de 2019.- La alcaldable de Ciudadanos (Cs) por Vilafant, Rebeca López, ve “imprescindible” que el municipio disponga de una biblioteca municipal antes de 2023. De hecho, ha anunciado que eso “será un caballo de batalla durante el próximo mandato” porque se trata de un equipamiento “vital” para la ciudadanía “y desde Ciudadanos siempre vamos a apostar por la cultura en nuestro municipio”.

La candidata naranja ha explicado que la biblioteca municipal deberá disponer como mínimo de 787m2, un fondo de 13.808 libros, un horario de apertura de 30 horas semanales, un bibliotecario y tres técnicos auxiliares. “Este es el modelo estándar del mapa de lectura pública y no queremos nada menor que eso”, ha indicado.

Para López, la biblioteca debería ubicarse en una zona “próxima al instituto de Vilafant porque permitiría que los jóvenes dispusieran también de un nuevo punto de encuentro y formación”. Además, la futura biblioteca también podría contar con “una sala de actos para realizar conferencias, juegos florales, cursos de lactancia, cuidados a bebé y otras actividades”.