L’alcaldable, Héctor Amelló

  • Amelló es reivindica com“el vot útil”del canvi i vol convertir Figueres “en una ciutat segura i tornar a ser  el referent comercial de la província i el sud de França”

Figueres, dilluns 8 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat Héctor Amelló com a candidat a l’alcaldia de Figueres en les pròximes eleccions municipals.

El candidat taronja afirma que torna a encapçalar la candidatura “perquè hi ha possibilitats evidents de provocar el canvi a la ciutat i convertir-nos en una força decisiva”. Amelló s’ha reivindicat com “el vot útil” de la ciutat “perquè només votant propostes noves i diferents es podrà aconseguir modernitzar Figueres”. Les seves prioritats passen per convertir Figueres en una ciutat segura per a tothom i “acabar amb l’ocupació il·legal, les plantacions de marihuana en pisos ocupats i les accions incíviques”.

A més, també es bolcarà en la promoció d’estratègies comercials que converteixin la ciutat en un referent comercial de la província i del sud de França, aprofitar les sinergies amb el museu Dalí i impulsar l’atractiu del Castell de Sant Ferran per atraure visitants i turistes i apostar per la diversificació de l’economia que tingui en compte els emprenedors locals.

Finalment, ha indicat que una de les principals apostes serà fer de Figueres un hub cultural aconseguint que “s’ompli d’empreses denses en coneixement, atraure companyies, productores, empreses de noves tecnologies relacionades amb la societat del coneixement i la cultura”.

Amelló (41 anys) Llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en ciència política i sociologia per la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Tècnic superior en fotografia artística per l’Escola d’Art Superior de Disseny Serra i Abella. Màster universitari en comunicació, cultura, societat i política a la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Inscrit a Cs el 2012, és l’actual portaveu municipal de Cs a l’Ajuntament de Figueres i diputat al Parlament de Catalunya. Ha estat coordinador de l’agrupació de Figueres (2015-2016) i assessor del grup municipal de Ciutadans a Girona (2017). Membre del comitè territorial de Girona en qualitat de secretari d’acció institucional des del 2017 i sotsdelegat d’acció institucional per la província de Girona des del 2016.

 

 

Ciudadanos confirma a Héctor Amelló como candidato a la alcaldía de Figueres

  • Amelló se reivindica como“el voto útil”del cambio y quiere convertir Figueres  “en una ciudad segura y volver a ser el referente comercial de la provincia y del sur de Francia”

Figueres, lunes 8 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado Héctor Amelló como candidato a la alcaldía de Figueres en las próximas elecciones municipales.

El candidato naranja afirma que vuelve a encabezar la candidatura “porque hay posibilidades evidentes de provocar el cambio en la ciudad y convertirnos en una fuerza decisiva”. Amelló se ha reivindicado como “el voto útil” de la ciudad “porque solo votando propuestas nuevas y diferentes se podrá conseguir modernizar Figueres”. Sus prioridades pasan por convertir Figueres en una ciudad segura para todo el mundo y “acabar con la ocupación ilegal, las plantaciones de marihuana en pisos ocupados y las acciones incívicas”.

Además, también se volcará en la promoción de estrategias comerciales que conviertan la ciudad en un referente comercial de la provincia y del sur de Francia, aprovechar las sinergias con el museo Dalí e impulsar el atractivo del Castell de Sant Ferran para atraer visitantes y turistas y apostar por la diversificación de la economía que tenga en cuenta los emprendedores locales.

Finalmente, ha indicado que una de las principales apuestas será hacer de Figueres un hub cultural consiguiendo que “se llene de empresas densas en conocimiento, atraer compañías, productoras, empresas de nuevas tecnologías relacionadas con la sociedad del conocimiento y la cultura”.

Amelló (41 años) Licenciado en bellas artes por la Universitat de Barcelona. Licenciado en ciencia política y sociología por la Universidad Nacional de Educación a Distancia. Técnico superior en fotografía artística por la Escuela de Arte Superior de Diseño Serra i Abella. Máster universitario en comunicación, cultura, sociedad y política en la Universidad Nacional de Educación a Distancia. Inscrito en Cs el 2012, es el actual portavoz municipal de Cs en el Ayuntamiento de Figueres y diputado al Parlament de Cataluña. Ha sido coordinador de la agrupación de Figueres (2015-2016) y asesor del grupo municipal de Ciudadanos en Girona (2017). Miembro del comité territorial de Girona en calidad de secretario de acción institucional desde 2017 y subdelegado de acción institucional para la provincia de Girona desde 2016.