L’alcaldable, Jordi Jaldón

  • Jaldón assegura que Cs“entrarà amb força”i l’equip treballarà “per a millorar la convivència, potenciar als empresaris locals i millorar la seguretat ciutadana”

Sils, dilluns 8 d’abril de 2019.- Ciutadans ha anunciat la candidatura de Jordi Jaldón Joan com a candidat a l’alcaldia de Sils en les pròximes eleccions municipals.

Jaldón (casat i de 58 anys) és director de vendes d’una multinacional alimentària. Durant 20 anys ha estat àrbitre de futbol i actualment està vinculat a la Federació Catalana de Futbol a la delegació d’Osona. Inscrit a Cs el 2018 ha anunciat que es presenta a l’alcaldia “amb un equip jove i amb ganes de canviar la dinàmica actual del poble”.

El candidat a l’alcaldia ha anunciat que “Cs pot entrar amb força a l’ajuntament” i, gràcies a això, “treballarem per a millorar la convivència, potenciar als empresaris locals, millorar la seguretat ciutadana i incrementar la plantilla de policia municipal per a reduir la inseguretat que tant ha crescut en aquest últim mandat”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Jordi Jaldón como candidato a la alcaldía de Sils

  • Jaldón asegura que Cs“entrará con fuerza”y el equipo trabajará “para mejorar la convivencia, potenciar a los empresarios locales y mejorar la seguridad ciudadana”

Sils, lunes 8 de abril de 2019.- Ciudadanos ha anunciado la candidatura de Jordi Jaldón Joan como candidato a la alcaldía de Sils en las próximas elecciones municipales.

Jaldón (casado y de 58 años) es director de ventas en una multinacional alimentaria. Durante 20 años ha sido árbitro de futbol y actualmente está vinculado a la Federación Catalana de Futbol en la delegación de Osona. Inscrito en Cs desde 2018 ha anunciado que se presenta a la alcaldía “con un equipo joven y con ganas de cambiar la dinámica actual del pueblo”.

El candidato a la alcaldía ha anunciado que “Cs puede entrar con fuerza en el ayuntamiento” y, gracias a ello, “trabajaremos para mejorar la convivencia, potenciar a los empresarios locales, mejorar la seguridad ciudadana e incrementar la plantilla de policía municipal para reducir la inseguridad que tanto ha crecido en este último mandato”.