L’alcaldable, Inma Castro

  • Castro assegura que treballarà“per millorar la seguretat, reactivar el comerç local, solucionar els problemes de neteja i fer més polítiques de benestar social”

Salt, dilluns 8 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat Inma Castro Garvi com a candidata a l’alcaldia de Salt en les pròximes eleccions municipals.

Castro (41 anys) és delineant i actualment és la responsable de caixes de Bauhaus Girona. Durant 20 anys ha estat vinculada a la Federació Catalana de Bàsquet, primer com auxiliar de taula i després com àrbitre professional durant 12 anys. Es va inscriure a Cs el 2019  “per un compromís amb la constitució, la igualtat de gènere, la solidaritat i el respecte dels drets fonamentals, la llibertat i la igualtat d’oportunitats per a tots”.

La candidata taronja afirma que treballarà “per millorar la seguretat en el municipi, reactivar el comerç local, solucionar els problemes de neteja que fa massa temps que duren i ampliar les polítiques de benestar social”.

 

 

Ciudadanos anuncia Inma Castro como candidata a la alcaldía de Salt

  • Castro asegura que trabajará “para mejorar la seguridad, reactivar el comercio local, solucionar los problemas de limpieza y hacer más políticas de bienestar social”

Salt, lunes 8 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado a Inma Castro Garvi como candidata a la alcaldía de Salt en las próximas elecciones municipales.

Castro (41 años) es delineante y actualmente es la responsable de cajas de Bauhaus Girona. Durante 20 años ha estado vinculada a la Federación Catalana de Baloncesto, primero como auxiliar de mesa y después como árbitro profesional durante 12 años. Se inscribió en Cs el 2019 “por un compromiso con la constitución, la igualdad de género, la solidaridad y el respeto de los derechos fundamentales, la libertad y la igualdad de oportunidades para todos”.

La candidata naranja afirma que trabajará “para mejorar la seguridad en el municipio, reactivar el comercio local, solucionar los problemas de limpieza que hace demasiado tiempo que duran y ampliar las políticas de bienestar social”.