L’alcaldable de Sarrià, Mª Pau García

  • García assegura que potenciarà el comerç, les polítiques de seguretat i les inversions que prioritzin l’atenció a la infància

Sarrià de Ter, dimarts 9 d’abril de 2019.- Ciutadans ha anunciat Mª Pau García com a candidata a l’alcaldia de Sarrià de Ter en les pròximes eleccions municipals.

García (44 anys) és administrativa i tècnic en comerç exterior; actualment treballa per una empresa de material d’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Prèviament, havia treballat en el sector del transport. Inscrita a Cs des del 2015, es presenta a l’alcaldia de Sarrià de Ter “perquè hi ha molta gent que vol votar Ciutadans, com demostra el que fóssim tercera força en les passades eleccions”.

La candidata taronja ha assegurat que “treballarà per fer de Sarrià de Ter un municipi amb identitat pròpia, del qual tots els seus veïns se’n sentin orgullosos”. A més, ha indicat que “potenciarà el comerç, la seguretat i les inversions que prioritzin l’atenció a la infància”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Mª Pau García como candidata a la alcaldía de Sarrià de Ter

  • García asegura que potenciará el comercio, las políticas de seguridad y las inversiones que prioricen la atención a la infancia

Sarrià de Ter, martes 9 de abril de 2019.- Ciudadanos ha anunciado a Mª Pau García como candidata a la alcaldía de Sarrià de Ter en las próximas elecciones municipales.

García (44 años) es administrativa y técnico en comercio exterior; actualmente trabaja para una empresa de material de accesibilidad a personas con movilidad reducida. Previamente, había trabajado en el sector del transporte. Inscrita en Cs desde el 2015, se presenta a la alcaldía de Sarrià de Ter“porque hay mucha gente que quiere votar a Ciudadanos, como demuestra el que fuéramos tercera fuerza en las pasadas elecciones”.

La candidata naranja ha asegurado que “trabajará para hacer de Sarrià de Ter un municipio con identidad propia, del cual todos sus vecinos se sientan orgullosos”. Además, ha indicado que “potenciará el comercio, la seguridad y las inversiones que prioricen la atención a la infancia”.