L’alcaldable, Jordi Hernández

  • Hernández assegura que Ciutadans “és imprescindible per aconseguir que es produeixi el canvi que necessita Lloret”

Lloret de Mar, dissabte 6 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat Jordi Hernández com a candidat a l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals de Lloret de Mar.

Hernández (39 anys) és llicenciat en Dret per la Universitat de Girona i compta amb estudis formatius de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Ha exercit d’advocat des de l’any 2005.  Inscrit a Cs des de l’any 2015, actualment és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Lloret i al Consell Comarcal de la Selva.

El candidat taronja ha indicat que “Ciutadans és imprescindible per aconseguir que es produeixi el canvi que necessita Lloret”. És per aquest motiu que s’ha compromès a tornar a encapçalar la llista de Ciutadans per “solucionar els problemes d’inseguretat, planificar les necessitats dels instituts i escoles, apostar per la millora dels accessos a les urbanitzacions i reduir els accidents i treballar per materialitzar la construcció d’una residència per a la gent gran”. “Hi ha possibilitat de canvi”, ha emfatitzat.

 

 

Ciudadanos confirma a Jordi Hernández como candidato a la alcaldía de Lloret de Mar

  • Hernández asegura que Ciudadanos“es imprescindible para conseguir que se produzca el cambio que necesita Lloret”

Lloret de Mar, sábado 6 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado a Jordi Hernández como candidato a la alcaldía en las próximas elecciones municipales de Lloret de Mar.

Hernández (39 años) es licenciado en Derecho por la Universitat de Girona y cuenta con estudios formativos de la Escuela de Práctica Jurídica del Ilustre Colegio de Abogados de Barcelona. Ha ejercido de abogado desde el año 2005. Inscrito en Cs desde el año 2015, actualmente es el portavoz de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Lloret y en el Consejo Comarcal de la Selva.

El candidato naranja ha indicado que “Ciudadanos es imprescindible para conseguir que se produzca el cambio que necesita Lloret”. Es por este motivo que se ha comprometido a volver a encabezar la lista de Ciudadanos para “solucionar los problemas de inseguridad, planificar las necesidades de los institutos y escuelas, apostar por la mejora de los accesos a las urbanizaciones y reducir los accidentes y trabajar para materializar la construcción de una residencia para la gente mayor”. “Hay posibilidad de cambio”, ha enfatizado.