L’alcaldable, José Manuel Álvarez

  • Álvarez reivindica la“política útil”de Ciutadans i remarca la necessitat que l’alcalde sigui “una persona que trepitgi el carrer i escolti els problemes reals de la gent”

Roses, dissabte 6 d’abril de 2019.- Ciutadans ha confirmat José Manuel Álvarez com a candidat a l’alcaldia de Roses en les pròximes eleccions municipals.

Álvarez (45 anys) és mestre d’Educació Física, diplomat en Teologia i Tècnic de Laboratori. Es va inscriure a Ciutadans el 2014 i actualment és el regidor i portaveu del partit a l’ajuntament de Roses.

El candidat taronja ha afirmat que assumeix el repte de tornar a encapçalar la llista “per a continuar fent política útil com s’ha vist amb la nostra proposta d’adaptar un parc infantil per a persones amb discapacitat i disposar d’una infermera que les cuida”. A més, ha remarcat que Roses necessita “un alcalde que trepitgi el carrer i que escolti els problemes reals de la gent”.

Finalment, Álvarez ha avançat que Ciutadans apostarà “perquè el Museu de la Pesca sigui una realitat i un referent per als alumnes de Roses i rodalia” així com també prioritzarà “el suport als esportistes locals d’alt nivell sigui quina sigui la federació a la qual pertanyin”.

 

 

Ciudadanos confirma a José Manuel Álvarez como candidato a la alcaldía de Roses

  • Álvarez reivindica la“política útil”de Ciudadanos y remarca la necesidad de que el alcalde sea “una persona que pise la calle y escuche los problemas reales de la gente”

Roses, sábado 6 de abril de 2019.- Ciudadanos ha confirmado a José Manuel Álvarez como candidato a la alcaldía de Roses en las próximas elecciones municipales.

Álvarez (45 años) es maestro de Educación Física, diplomado en Teología y Técnico de Laboratorio. Se inscribió en Ciudadanos en  2014 y actualmente es el concejal y portavoz del partido en el ayuntamiento de Roses.

El candidato naranja ha afirmado que asume el reto de volver a encabezar la lista “para seguir haciendo política útil como se ha visto con nuestra propuesta de adaptar un parque infantil para personas con discapacidad y disponer de una enfermera que las cuida”. Además, ha remarcado que Roses necesita “un alcalde que pise la calle y que escuche los problemas reales de la gente”.