L’alcaldable, Jaume Vizern

Ciutadans anuncia Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia d’Olot

  • Vizern assegura que el partit“serà decisiu”i apostarà per “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors locals”

Olot, dissabte 6 d’abril de 2019.- Ciutadans ha anunciat la candidatura de Jaume Vizern com a candidat a l’alcaldia d’Olot en les pròximes eleccions municipals.

Vizern (60 anys) és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat en el sector bancari i d’assegurances. Va inscriure’s a Ciutadans l’any 2017, amb l’objectiu “d’ajudar a la unió i la convivència dels olotins per damunt de les diferències polítiques” i també per “ajudar els col·lectius més desafavorits de la ciutat i potenciar els empresaris i treballadors d’Olot, que han situat la localitat dins i fora del mapa de Catalunya”.

Finalment, Vizern ha destacat que si Ciutadans va esdevenir la tercera força a Olot “és evident que serà decisiva en les properes eleccions municipals”.

 

 

Ciudadanos anuncia Jaume Vizern como candidato a la alcaldía de Olot

  • Vizern asegura que el partido“será decisivo”y apostará para “ayudar los colectivos más desfavorecidos de la ciudad y potenciar los empresarios y trabajadores locales”

Olot, sábado 6 de abril de 2019.- Ciudadanos ha anunciado la candidatura de Jaume Vizern como candidato a la alcaldía de Olot en las próximas elecciones municipales.

Vizern (60 años) es licenciado en Derecho por la Universidad Autónoma de Barcelona y ha trabajado en el sector bancario y de seguros. Se inscribió en Ciudadanos en 2017 con el objetivo “de ayudar a la unión y la convivencia de los olotenses por encima de las diferencias políticas” y también para “ayudar a los colectivos más desfavorecidos de la ciudad y potenciar los empresarios y trabajadores de Olot, que han situado la localidad dentro y fuera del mapa de Cataluña”.

Finalmente, Vizern ha destacado que si Ciudadanos aconteció la tercera fuerza en Olot “es evidente que será decisiva en las próximas elecciones municipales”.