L’alcaldable, Vito García

  • És la primera vegada que Ciutadans es presenta a Santa Cristina d’Aro i García aposta que podrà“liderar un canvi”que permeti “la reactivació econòmica” de la població

Santa Cristina d’Aro, divendres 5 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha anunciat la candidatura de Vito García Galán com a candidat a l’alcaldia de Santa Cristina d’Aro en les pròximes eleccions municipals.

García, casat i de 66 anys, és llicenciat en Dret i exfuncionari de l’Administració General de l’Estat en l’àmbit d’Estrangeria. Es va inscriure a Cs l’any 2018 “per a poder donar veu als veïns de Santa Cristina que en les anteriors eleccions municipals no van poder votar aquesta opció”.

El candidat taronja ha assegurat que “treballaré perquè Santa Cristina no es converteixi en una ciutat dormitori”. Al mateix temps, ha avançat que una de les prioritats de Ciutadans serà “la reactivació de l’economia i l’atracció d’inversió perquè el municipi surti de la letargia al qual l’han condemnat els últims governs”. García considera que si Ciutadans va ser la tercera força política més votada en les últimes eleccions “és evident que podem liderar un canvi”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Vito García como candidato a la alcaldía de Santa Cristina d’Aro

  • Es la primera vez que Ciudadanos se presenta en Santa Cristina d’Aro y García apuesta que podrá “liderar un cambio”que permita “la reactivación económica” de la población

Santa Cristina d’Aro, viernes 5 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha anunciado la candidatura de Vito García Galán como candidato a la alcaldía de Santa Cristina d’Aro en las próximas elecciones municipales.

García, casado y de 66 años, es licenciado en Derecho y exfuncionario de la Administración General del Estado en el ámbito de Extranjería. Se inscribió en Cs el año 2018 “para poder dar voz a los vecinos de Santa Cristina que en las anteriores elecciones municipales no pudieron votar esta opción”.

El candidato naranja ha asegurado que “trabajaré para que Santa Cristina no se convierta en una ciudad dormitorio”. Al mismo tiempo, ha avanzado que una de las prioridades de Ciudadanos será “la reactivación de la economía y la atracción de inversión para que el municipio salga del aletargamiento al que lo han condenado los últimos gobiernos”. García considera que si Ciudadanos fue la tercera fuerza política más votada en las últimas elecciones “es evidente que podemos liderar un cambio”.