L’alcaldable, Jordi Martínez

  • Es la primera vegada que Ciutadans es presenta a Forallac i Martínez* assegura que el partit apostarà per“la sostenibilitat, la cura del medi ambient i la protecció de l’entorn”

Forallac, divendres 5 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha anunciat la candidatura de Jordi Martínez com a candidat a l’alcaldia de Forallac en les pròximes eleccions municipals.

Martínez, de 42 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona  i  professor d’Ensenyament Secundari des de l’any 2006. Actualment, treballa a l’ensenyament públic  dins de la branca de la Formació Professional; anteriorment havia treballat al sector de l’empresa privada realitzant tasques  de comptable i d’auxiliar d’auditoria. Es va inscriure a Cs l’any 2017.

El candidat taronja ha assegurat que es presenta amb la candidatura de Cs “per tal de defensar els valors de la tercera força més votada al municipi i primera força al Parlament de Catalunya  a les eleccions autonòmiques de l’any 2017”. Entre aquests valors, “destaquem la defensa d’una administració local transparent, honesta amb els ciutadans i cooperadora amb les altres administracions públiques”.

Finalment, Martínez ha indicat que les prioritats de Cs a Forallac passen per “la sostenibilitat, la cura del medi ambient i la protecció de l’entorn contra projectes negatius com els que han existit en el passat”. A més, també ha remarcat la necessitat d’orientar l’Ajuntament “cap a una millor qualitat dels serveis municipals i dinamització de l’economia municipal”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Jordi Martínez como candidato a la alcaldía de Forallac

  • Es la primera vez que Ciudadanos se presenta en Forallac y Martínez asegura que el partido apostará por “la sostenibilidad, el cuidado del medio ambiente y la protección del entorno”

Forallac, viernes 5 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha anunciado la candidatura de Jordi Martínez como candidato a la alcaldía de Forallac en las próximas elecciones municipales.

Martínez, de 42 años, es licenciado en Administración y Dirección de Empresas por la Universidad Autónoma de Barcelona y profesor de Enseñanza Secundaria desde el año 2006. Actualmente, trabaja a la enseñanza pública dentro de la rama de la Formación Profesional; anteriormente había trabajado en el sector de la empresa privada realizando tareas de contable y de auxiliar de auditoría. Se inscribió en Cs en 2017.

El candidato naranja ha asegurado que se presenta con la candidatura de Cs “para defender los valores de la tercera fuerza más votada en el municipio y primera fuerza en el Parlamento de Cataluña en las elecciones autonómicas del año 2017”. Entre estos valores, “destacamos la defensa de una administración local transparente, honesta con los ciudadanos y cooperadora con las otras administraciones públicas”.

Finalmente, Martínez ha indicado que las prioridades de Cs en Forallac pasan por “la sostenibilidad, el cuidado del medio ambiente y la protección del entorno contra proyectos negativos como los que han existido en el pasado”. Además, también ha remarcado la necesidad de orientar el Ayuntamiento “hacia una mejor calidad de los servicios municipales y dinamización de la economía municipal”.