Les candidatures al Congrés i Senat

  • El candidat al Congrés per la circumscripció de Girona assegura que només Cs“pot frenar en sec al separatisme”i afirma que prioritzarà l’Eix Mediterrani i la millora de les connexions amb el sud de França

Girona, divendres 5 d’abril de 2019.- El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona, Héctor Amelló, ha presentat aquesta matí a tot l’equip que l’acompanyarà en la candidatura per a les eleccions generals del 28 d’abril i ha assegurat que “Ciutadans és el vot útil, el vot constitucional i enviarem el socialisme a l’oposició perquè ha comès molts errors”. Amelló, juntament amb el candidat al Senat, Bernat Doria, ha vaticinat que el partit taronja obtindrà “un gran resultat” i ha descartat qualsevol possibilitat d’acord de govern amb el partit socialista “perquè el que no farem és governar amb aquells que ara estan pactant amb els partits nacionalistes que volen liquidar la nostra democràcia”.

Per al candidat taronja, l’objectiu en aquestes generals és “deixar-nos la pell perquè Albert Rivera pugui ser president i liderar un gran projecte que permeti realitzar les reformes que necessita Espanya”. “Cal començar a parlar de les qüestions importants com les pensions, la natalitat, l’ocupació, la justícia o l’educació”, ha remarcat.

A escala provincial “l’objectiu és aconseguir representació per a defensar els interessos legítims” del territori. En aquest sentit, ha destacat la importància que té acabar la N-ll; centrar-se en l’Eix Mediterrani, “com ja hem fet consignant partides en els pressupostos generals”; la millora de les connexions ferroviàries amb les regions del sud de França “i facilitar la sortida de mercaderies cap a Europa”. D’altra banda, ha sumat el fet que Ciutadans “és el vot útil a la província i l’únic partit capaç de frenar en sec els separatistes perquè ni concedirem privilegis, ni indults ni volem mediadors, el que proposem és llei, justícia i constitució”.

Amelló ha indicat que l’opció d’aconseguir representació en el Congrés “és factible per les perspectives del partit, que ja va obtenir un gran resultat en les passades eleccions autonòmiques”, i fins i tot ha anunciat que això també permetrà “triplicar” el nombre de llistes electorals que s’acabaran presentant en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

 

 

Amelló (Cs): “Ciudadanos es el voto útil, el voto constitucional y mandaremos al socialismo a la oposición”

  • El candidato al Congreso por la circunscripción de Girona asegura que solo Cs“puede frenar en seco al separatismo”y afirma que priorizará el Eje Mediterráneo y la mejora de las conexiones con el sur de Francia

Girona, viernes 5 de abril de 2019.- El candidato de Ciudadanos (Cs) al Congreso de los Diputados por la circunscripción de Girona, Héctor Amelló, ha presentado ésta mañana a todo el equipo que le acompañará en la candidatura para las elecciones generales del 28 de abril y ha asegurado que“Ciudadanos es el voto útil, el voto constitucional y mandaremos al socialismo a la oposición porque ha cometido numerosos errores”. Amelló, junto al candidato al Senado, Bernat Doria, ha vaticinado que el partido naranja obtendrá “un gran resultado” y ha descartado cualquier posibilidad de acuerdo de gobierno con el partido socialista “porque lo que no vamos a hacer es gobernar con aquellos que ahora están pactando con los partidos nacionalistas que quieren liquidar nuestra democracia”.

Para el candidato naranja, el objetivo en estas generales es “dejarnos la piel para que Albert Rivera pueda ser presidente y liderar un gran proyecto que permita realizar las reformas que necesita España”. “Hay que empezar hablar de las cuestiones importantes como las pensiones, la natalidad, el empleo, la justicia o la educación”, ha remarcado.

A nivel provincial “el objetivo es conseguir representación para defender los intereses legítimos” del territorio. En ese sentido, ha destacado la importancia que tiene terminar la N-ll; centrarse en el Eje Mediterráneo, “como ya hemos hecho consignando partidas en los presupuestos generales”; la mejora de las conexiones ferroviarias con las regiones del sur de Francia “y facilitar la salida de mercancías hacia Europa”. A todo ello, ha sumado el hecho que Ciudadanos “es el voto útil en la provincia y el único partido capaz de frenar en seco a los separatistas porque ni concederemos privilegios, ni indultos ni queremos mediadores, lo que proponemos es ley, justicia y constitución”.

Amelló ha indicado que la opción de conseguir representación en el Congreso “es factible por las perspectivas del partido, que ya obtuvo un gran resultado en las pasadas elecciones autonómicas”, e incluso ha anunciado que eso también permitirá “triplicar” el número de listas electorales que se acabarán presentando en las próximas elecciones municipales del 26 de mayo.