El candidat, Joan Farré

  • L’alcaldable de Ciutadans assegura que apostarà per“una gestió moderna de les institucions, la innovació, el suport a les empreses locals i els nous emprenedors”

Palafrugell, dijous 4 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha confirmat Joan Farré com a candidat a l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals de Palafrugell.

Farré, de 65 anys, és llicenciat en filosofia i ciències de l’educació i des de l’any 2003 és mestre d’Educació Primària a l’escola pública Josep Barceló i Matas, a Palafrugell. Prèviament havia exercit de director al Col·legi San Fernando de Sant Feliu de Llobregat; ha exercit de professor a la Universitat de Filipines i de professor de castellà a Austràlia; també va treballar com expert en projectes per al desenvolupament per l’ONG Frères des Hommes Internationale, a Filipines. Parla cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i tagàlog. Es va inscriure a Cs el 2018.

El candidat ha indicat que es presenta a Palafrugell “per la necessitat de recuperar les institucions per a tots els ciutadans” amb l’objectiu d’aconseguir tornar a “la convivència, la tolerància i la cohesió social”. Farré ha indicat que Ciutadans suposa el canvi després d’haver aconseguit ser segona força en les eleccions autonòmiques amb 2.786 vots i afirma que apostarà per “una gestió moderna de les institucions, la innovació, el suport les empreses locals i els nous emprenedors”.

Finalment, Farré ha destacat que Ciutadans “és un partit nítidament constitucional, liderat per una candidatura de persones amb projecció europea i internacional” i ha assegurat que això permetrà apostar per “la gent, el territori, la sostenibilitat, l’emprenedoria i l’educació com a eix vertebrador d’un municipi que aposta pel seu futur”.

 

 

Ciudadanos confirma a Joan Farré como candidato a la alcaldía de Palafrugell

  • El alcaldable de Ciudadanos asegura que apostará por“una gestión moderna de las instituciones, la innovación, el apoyo a las empresas locales y los nuevos emprendedores”

Girona, jueves 4 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha confirmado a Joan Farré como candidato a la alcaldía en las próximas elecciones municipales de Palafrugell.

Farré, de 65 años, es licenciado en filosofía y ciencias de la educación y desde el año 2003 es maestro de Educación Primaria en la escuela pública Josep Barceló i Matas, en Palafrugell. Previamente había ejercido de director en el Colegio San Fernando de Sant Feliu de Llobregat; ha ejercido de profesor en la Universidad de Filipinas y de profesor de castellano en Australia; también trabajó como experto en proyectos para el desarrollo para la ONG Frères des Hommes Internationale, en Filipinas. Habla cinco idiomas: catalán, castellano, inglés, francés y tagalo. Se inscribió en Cs el 2018.

El candidato ha indicado que se presenta en Palafrugell “por la necesidad de recuperar las instituciones para todos los ciudadanos” con el objetivo de volver a “la convivencia, la tolerancia y la cohesión social”. Farré ha indicado que Ciudadanos supone el cambio después de haber conseguido ser segunda fuerza en las elecciones autonómicas con 2.786 votos y afirma que apostará por “una gestión moderna de las instituciones, la innovación, el apoyo las empresas locales y los nuevos emprendedores”.

Finalmente, Farré ha destacado que Ciudadanos “es un partido nítidamente constitucional, liderado por una candidatura de personas con proyección europea e internacional” y ha asegurado que esto permitirá apostar por “la gente, el territorio, la sostenibilidad, el emprendimiento y la educación como eje vertebrador de un municipio que apuesta por su futuro”.