El candidat, Andrés Díaz

  • És la primera vegada que Ciutadans es presenta a llagostera i Díaz assegura que el partit tindrà un paper decisiu en les eleccions municipals

Llagostera, dijous 4 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha anunciat la candidatura d’Andrés Díaz com a candidat a l’alcaldia de Llagostera en les pròximes eleccions municipals.

Díaz, casat i de 43 anys, exerceix actualment de vigilant de seguretat i escolta privat; durant 15 anys es va dedicar professionalment a la restauració de masies i ha sigut professor d’arts marcials. Es va inscriure a Ciutadans l’octubre de 2018.

El candidat taronja ha assegurat que “afronto el compromís d’optar a l’alcaldia per aconseguir que Llagostera torni a ser un poble de trobada i no de divisió”. A més, Díaz considera que Ciutadans tindrà un paper decisiu, com ja va demostrar a les passades eleccions autonòmiques convertint-se en tercera força i “això obre les portes a noves oportunitats de prosperitat, que és el que es necessita a Llagostera”.

 

 

Ciudadanos anuncia a Andrés Díaz como candidato a la alcaldía de Llagostera

  • Es la primera vez que Ciudadanos se presenta en Llagostera y Díaz asegura que el partido tendrá un papel decisivo en las elecciones municipales

Girona, jueves 4 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha anunciado la candidatura de Andrés Díaz como candidato a la alcaldía de Llagostera en las próximas elecciones municipales.

Díaz, casado y de 43 años, ejerce actualmente de vigilante de seguridad y escolta privado; durante 15 años se dedicó profesionalmente a la restauración de masías y ha sido profesor de artes marciales. Se inscribió en Ciudadanos en octubre de 2018.

El candidato naranja ha asegurado que “afronto el compromiso de optar a la alcaldía para conseguir que Llagostera vuelva a ser un pueblo de encuentro y no de división”. Además, Díaz considera que Ciudadanos tendrá un papel decisivo, como ya demostró en las pasadas elecciones autonómicas convirtiéndose en tercera fuerza y “esto abre las puertas a nuevas oportunidades de prosperidad, que es lo que se necesita en Llagostera”.