El candidat Sergio Atalaya

  • L’actual portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Blanes assegura que el canvi és possible“com demostren els 6.458 vots de les eleccions autonòmiques”

Blanes, dijous 4 d’abril de 2019.- Ciutadans informa que la direcció nacional del partit ha confirmat la candidatura de Sergio Atalaya, actual portaveu del grup municipal de Cs a Blanes, com a candidat a les pròximes eleccions municipals.

Atalaya, casat i de 49 anys, és empresari en el sector del manteniment industrial. Inscrit a Cs l’any 2009, exerceix de regidor i de portaveu municipal a Blanes des de maig de 2015.

El candidat ha explicat que “el canvi polític a Blanes únicament pot venir de la mà de Ciutadans” i es mostra convençut que el partit taronja augmentarà la seva representació i serà decisiu en el pròxim mandat. “Treballarem per a canviar la dinàmica del municipi en temes tan importants com la reactivació econòmica i el turisme i revertir la situació d’apatia a la qual ens han portat els partits de sempre durant 40 anys”, ha remarcat.

Atalaya considera evident que el canvi és possible “com testifiquen els 6.458 vots que va obtenir Ciutadans en les últimes eleccions autonòmiques i que ens va convertir en primera força”.

 

 

Ciudadanos confirma a Sergio Atalaya como candidato a la alcaldía de Blanes

  • El actual portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Blanes asegura que el cambio es posible“como demuestran los 6.458 votos de las elecciones autonómicas”

Blanes, jueves 4 de abril de 2019.- Ciudadanos informa que la dirección nacional del partido ha confirmado la candidatura de Sergio Atalaya, actual portavoz del grupo municipal de Cs en Blanes, como candidato a las próximas elecciones municipales.

Atalaya, casado y de 49 años, es empresario en el sector del mantenimiento industrial. Inscrito en Cs en el año 2009, ejerce de concejal y de portavoz municipal en Blanes desde mayo de 2015.

El candidato ha explicado que “el cambio político en Blanes únicamente puede venir de la mano de Ciudadanos” y se muestra convencido que el partido naranja aumentará su representación y será decisivo en el próximo mandato. “Vamos a trabajar para cambiar la dinámica del municipio en temas tan importantes como la reactivación económica y el turismo y revertir la situación de apatía a la que nos han llevado los partidos de siempre durante 40 años”, ha remarcado.

Para Atalaya resulta evidente que el cambio es posible “como atestiguan los 6.458 votos que obtuvo Ciudadanos en las últimas elecciones autonómicas y que nos convirtió en primera fuerza”.