• La Junta Electoral de zona de Figueres confirma que només hi ha set pobles de l’Alt Empordà que van presentar al·legacions i la resta han acatat

Girona, divendres 29 de març de 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha celebrat que els ajuntaments de Port de la Selva i Fortià “hagin complert” amb la seva obligació de retirar la propaganda separatista instal·lada en l’edifici municipal. De fet, la Junta Electoral de la zona de Figueres ha confirmat que, a excepció de set pobles de l’Alt Empordà que van presentar al·legacions, la resta d’ajuntaments han acatat.

“Ens alegra que la Junta Electoral ens doni la raó i obligui a retirar la propaganda partidista que els partits separatistes tenen als ajuntaments” ha indicat Amelló, qui ha assegurat que “Ciutadans continuarà treballant per a tenir eleccions lliures i netes”. El portaveu taronja ha lamentat que hagi d’existir una resolució de la Junta Electoral perquè els ajuntaments compleixin el principi de neutralitat i objectivitat “quan això hauria de ser així sempre”.

 

 

Cs consigue que los Ayuntamientos de Port de la Selva y Fortià retiren la propaganda separatista tal y como solicitó ante la Junta Electoral

  • La Junta Electoral de zona de Figueres confirma que solo hay siete pueblos del Alt Empordà que presentaron alegaciones y el resto han acatado

Girona, viernes 29 de marzo de 2019.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha celebrado que los ayuntamientos de Port de la Selva y Fotià “hayan cumplido” con su obligación de retirar la propaganda separatista instalada en el edificio municipal. De hecho, la Junta Electoral de la zona de Figueres ha confirmado que, a excepción de siete pueblos del Alt Empordà que presentaron alegaciones, el resto de ayuntamientos ha acatado.

“Nos alegra que la Junta Electoral nos dé la razón y obligue a retirar la propaganda partidista que los partidos separatistas tienen en los ayuntamientos” ha indicado Amelló, quién ha asegurado que “Ciudadanos seguirá trabajando para tener elecciones libres y limpias”. El portavoz naranja ha lamentado que deba existir una resolución de la Junta Electoral para que los ayuntamientos cumplan el principio de neutralidad y objetividad“cuando esto debería ser así siempre”.