• Requereix a La Bisbal, Forallac, Palafrugell, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí a complir immediatament

La Bisbal d’Empordà, dijous 28 de març de 2019.- La Junta Electoral de zona de La Bisbal d’Empordà ha donat la raó a Ciutadans (Cs) i obliga els ajuntaments de La Bisbal, Forallac, Palafrugell, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí a retirar la propaganda separatista de les dependències municipals. La Junta Electoral requereix als set ajuntaments a què comuniquin la retirada de la simbologia partidista des del mateix moment de la recepció de l’acord.

La resolució de La Junta Electoral de zona obliga a la retirada de pancartes, llaços grocs, estelades i qualsevols altres signes o símbols que continguin missatges partidistes que pugui haver-hi en dependències municipals i que vulneren el principi de neutralitat política de les institucions públiques.

 

La Junta Electoral da la razón a Cs y obliga en siete Ayuntamientos del Baix Empordà a retirar toda la propaganda separatista de las dependencias municipales

  • Requiere en La Bisbal, Forallac, Palafrugell, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols y Torroella de Montgrí a cumplir de inmediato

La Bisbal d’Empordà, jueves 28 de marzo de 2019.- La Junta Electoral de zona de La Bisbal d’Empordà ha dado la razón a Ciudadanos (Cs) y obliga a los ayuntamientos de La Bisbal, Forallac, Palafrugell, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Sant Feliu de Guíxols y Torroella de Montgrí a retirar la propaganda separatista de las dependencias municipales. La Junta Electoral requiere a los siete ayuntamientos que comuniquen la retirada de la simbología partidista desde el mismo momento de la recepción del acuerdo.

La resolución de La Junta Electoral de zona obliga a la retirada de “pancartas, lazos amarillos, esteladas y qualsevols otros signos o símbolos que contengan mensajes partidistas que pueda haber en dependencias municipales y que vulneran el principio de neutralidad política de las instituciones públicas”.