• El portaveu municipal, Atilano González, presenta de nou la moció sobre seguretat aprovada el 2017“perquè es vegi que no han fet res”

Girona, dimecres 6 de febrer de 2019.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Salt, Atilano González ha tornat a presentar la moció aprovada l’octubre de 2017 que instava el govern municipal a elaborar el pla de seguretat de Salt “perquè es vegi que no han fet res i que gairebé un any i mig després seguim com estàvem i amb més inseguretat”. La moció en qüestió va ser aprovada amb 20 vots a favor i només va comptar amb una abstenció “però la deixadesa del govern en no fer res és una aixecada de camisa als veïns”.

González ha retret també al govern municipal d’ERC i Cup que “ara es queixin que no hi ha suficients efectius de Mossos d’Esquadra quan aquests partits van votar al Parlament de Catalunya en contra d’un moció de Ciutadans” en la qual es demanava un augment d’efectius per a la província, inclosa la ciutat de Salt.

El portaveu municipal ha recordat que la Policia Local “està desbordada” perquè necessiten “personal i mitjans” i és per això que ha recriminat al govern municipal que al llarg d’aquests quatre anys “ni s’ha preocupat d’ampliar la plantilla ni de dotar-la de recursos”. Per aquesta raó, ha considerat indispensable tornar a portar a col·lació la moció que obligava el govern municipal a elaborar un pla de seguretat local. “És realment urgent”, ha sentenciat.

 

 

 

Cs Salt acusa al gobierno municipal de “dejadez” y le reclama la elaboración del plan de seguridad al que se comprometió

  • El portavoz municipal, Atilano González, presenta de nuevo la moción sobre seguridad aprobada en 2017“para que se vea que no han hecho nada”

Girona, miércoles 6 de febrero de 2019.- El portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Salt, Atilano González ha vuelto a presentar la moción aprobada en octubre de 2017 que instaba al gobierno municipal a elaborar el plan de seguridad de Salt “para que se vea que no han hecho nada y que casi un año y medio después seguimos como estábamos y con más inseguridad”. La moción en cuestión fue aprobada con 20 votos a favor y solo contó con una abstención “pero la dejadez del gobierno al no hacer nada es una tomadura de pelo a los vecinos”.

González ha afeado también al gobierno municipal de ERC y Cup que “ahora se quejen que no hay suficientes efectivos de Mossos d’Esquadra cuando esos partidos votaron en el Parlament de Catalunya en contra de un moción de Ciudadanos” en la que se pedía un aumento de efectivos para la provincia, incluida la ciudad de Salt.

El portavoz municipal ha recordado que la Policía Local “está desbordada” porque necesitan “personal y medios” y es por ello que ha recriminado al gobierno municipal que a lo largo de estos cuatro años “ni se han preocupado de ampliar la plantilla ni de dotarla de recursos”. Por esa razón, ha considerado indispensable volver a traer a colación la moción que obligaba al gobierno municipal a elaborar un plan de seguridad local. “Es realmente urgente”, ha sentenciado.