• El portaveu taronja, Héctor Amelló, reclama al govern municipal que abans d’acabar l’any“nomeni un regidor de comerç”

Figueres, divendres 16 de novembre de 2018.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha exigit al nou alcalde que posi en marxa l’Agència de Comerç i Turisme que “fa tres anys que estem reclamant”. Es tracta d’un “organisme essencial per a la promoció de la ciutat i la seva reactivació econòmica i el nou alcalde té l’oportunitat de demostrar que vol canviar les coses”, ha explicat.

Per al regidor taronja, dotar pressupostàriament la creació i manteniment de l’Agència de Comerç i Turisme “és una necessitat urgent” i ha d’anar acompanyada del nomenament d’un regidor de comerç. Per això, ha exigit que “es nomeni un regidor de comerç abans d’acabar l’any perquè sigui l’interlocutor que atengui les necessitats i reivindicacions del sector”, ha manifestat Amelló.

Així mateix, ha indicat que l’Agència de Turisme i Comerç ha de tenir com a objectiu “gestionar Figueres com a destinació, donar suport tècnic i assessorament als comerços, apostar per la col·laboració públic-privada amb tots els agents comercials i empresarials de la ciutat, crear paquets turístics i de promoció i gestionar el posicionament de Figueres com a ciutat comercial”.

Fa tres anys que Ciutadans Figueres va aconseguir un acord amb el govern local per a la creació d’aquesta Agència de Turisme i Comerç, “però durant aquest temps hem vist que poblacions com Castelló d’Empúries són més valentes a l’hora d’executar-les”.

 

 

Cs Figueres exige que se ponga en marcha la Agencia de Comercio y Turismo y se la dote presupuestariamente

  • El portavoz naranja, Héctor Amelló, reclama al gobierno municipal que antes de fin de año“nombre un concejal de comercio”

Figueres, viernes 16 de noviembre de 2018.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha exigido al nuevo alcalde que ponga en marcha la Agencia de Comercio y Turismo que “llevamos tres años reclamando”. Se trata de un “organismo esencial para la promoción de la ciudad y su reactivación económica y el nuevo alcalde tiene la oportunidad de demostrar que quiere cambiar las cosas”, ha explicado.

Para el concejal naranja, dotar presupuestariamente la creación y mantenimiento de la Agencia de Comercio y Turismo “es una necesidad apremiante” y debe ir acompañada del nombramiento de un concejal de comercio. Por ello, ha exigido que “se nombre un concejal de comercio antes de fin de año para que sea el interlocutor que atienda las necesidades y reivindicaciones del sector”, ha manifestado Amelló.

Asimismo, ha indicado que la Agencia de Turismo y Comercio debe tener como objetivo “gestionar Figueres como destino, dar soporte técnico y asesoramiento a los comercios, apostar por la colaboración público-privada con todos los agentes comerciales y empresariales de la ciudad, crear paquetes turísticos y de promoción y gestionar el posicionamiento de Figueres como ciudad comercial”.

Hace tres años que Ciudadanos Figueres alcanzó un acuerdo con el gobierno local para la creación de esta Agencia de Turismo y Comercio, “pero durante este tiempo hemos visto que poblaciones como Castelló d’Empúries son más valientes a la hora de ejecutarlas”.