• El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, proposa incorporar un festival de músics locals durant la celebració de la Festa Major 2019

Roses, dimecres 17 d’octubre de 2018.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Roses, José Manuel Álvarez, vol aprofitar les Festes locals perquè es converteixin “en un trampolí per als músics del municipi” i per això ha presentat una moció en aquest sentit que serà debatuda en el ple municipal d’octubre. “Està comprovat que els grups, les bandes, els músics o els cantants locals construeixen identitat musical als seus pobles i els donen vida, per això és necessari promocionar-los”, ha assegurat.

Per al regidor, la incorporació d’un festival de músics de Roses durant la celebració de la Festa Major de l’any que ve seria un primer pas en aquesta direcció i “una aposta perquè els nostres artistes locals tinguin l’oportunitat de créixer, formar-se, intercanviar experiències i posar en pràctica els seus projectes musicals amb el suport de l’Ajuntament”. Álvarez considera que la iniciativa “donarà visibilitat als músics de Roses” i permetrà“impulsar el talent local, estimular la creació i la producció de músics de diferents estils”.

 

Cs Roses apuesta por convertir las Fiestas locales en plataformas para dar a conocer nuevos músicos de la población

  • El portavoz municipal, José Manuel Álvarez, propone incorporar un festival de músicos locales durante la celebración de la Fiesta Mayor 2019

Roses, miércoles 17 de octubre de 2018.- El portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en Roses, José Manuel Álvarez, quiere aprovechar las Fiestas locales para que se conviertan “en un trampolín para los músicos del municipio” y por ello ha presentado una moción en este sentido que será debatida en el pleno municipal de octubre. “Está comprobado que los grupos, las bandas, los músicos o los cantantes locales construyen identidad musical en sus pueblos y les dan vida, por ello es necesario promocionarlos”, ha asegurado.

Para el concejal, la incorporación de un festival de músicos de Roses durante la celebración de la Fiesta Mayor del año que viene sería un primer paso en esta dirección y “una apuesta para que nuestros artistas locales tengan la oportunidad de crecer, formarse, intercambiar experiencias y poner en práctica sus proyectos musicales con el apoyo del Ayuntamiento”. Álvarez considera que la iniciativa “dará visibilidad a los músicos de Roses” y permitirá “impulsar el talento local, estimular la creación y la producción de músicos de diferentes estilos”.