• La portaveu municipal, Míriam Pujola, també demana que les suspensions d’esdeveniments oficials només es puguin fer per acord unànime de tots els partits

Girona, dimarts 2 d’octubre de 2018.- A fi d’evitar que l’alcaldessa Marta Madrenas “torni a suspendre de forma unilateral” el castell de focs d’artifici de les Fires de Sant Narcís, la portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha presentat una moció per a ser debatuda en el proper ple municipal amb l’objectiu d’aconseguir que el govern convergent emeti un comunicat oficial “confirmant que aquest any no suspendrà cap acte de les Fires”, que tindran lloc del 26 d’octubre al 4 de novembre.

Pujola ha considerat “indigne” que l’alcaldessa de la ciutat “s’atrevís també a polititzar les fires de l’any passat” i que des del govern “s’arribés a amenaçar amb conseqüències els firaires que no volien tancar les atraccions ni la restauració”. A més, ha assegurat que Madrenas “deu un agraïment als veïns de Vila-Roja”, que van optar per tirar ells mateixos un castell de focs artificials perquè tots els gironins poguessin gaudir “d’una festa que havia decidit segrestar l’alcaldessa”.

En la moció presentada, la portaveu de Cs també reclama que qualsevol esdeveniment oficial necessiti “l’acord previ per unanimitat de tots els grups municipals” per poder-se suspendre.

 

 

Ciudadanos presenta una moción para que el gobierno garantice que no volverá a suspender unilateralmente los fuegos artificiales de las Fires de Sant Narcís

  • La portavoz municipal, Míriam Pujola, también pide que las suspensiones de acontecimientos oficiales sólo se puedan hacer por acuerdo unánime de todos los partidos

Girona, martes 2 de octubre de 2018.- Con objeto de evitar que la alcaldesa Marta Madrenas “vuelva a suspender de forma unilateral” el castillo de fuegos artificiales de las Fires de Sant Narcís, la portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha presentado una moción para ser debatida en el próximo pleno municipal con el objetivo de conseguir que el gobierno convergente emita un comunicado oficial “confirmando que este año no suspenderá ningún acto de Fires”, que tendrán lugar del 26 de octubre al 4 de noviembre.

Pujola ha considerado “indigno” que la alcaldesa de la ciudad “se atreviera también a politizar las ferias del año pasado” y que desde el gobierno “se llegara a amenazar con consecuencias a los feriantes que no querían cerrar las atracciones ni la restauración”. Además, ha asegurado que Madrenas “debe un agradecimiento a los vecinos de Vila-Roja”, que optaron por tirar ellos mismos un castillo de fuegos artificiales para que todos los gerundenses pudieran disfrutar “de una fiesta que había decidido secuestrar la alcaldesa”.

En la moción presentada, la portavoz de Cs también reclama que cualquier acontecimiento oficial necesite “el acuerdo previo por unanimidad de todos los grupos municipales” para poderse suspender.