Les instal·lacions esportives després de les pluges

  • El portaveu de la formació, Atilano González, fa aquesta petició després que la instal·lació hagi quedat afectada a causa de les darreres pluges

Salt, divendres 14 de setembre de 2018.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Salt, Atilano González, ha presentat una instància per reclamar al govern local que repari la bomba de buidatge d’aigua del camp de futbol per solucionar d’aquesta manera els problemes d’inundacions que pateix de forma habitual aquesta instal·lació esportiva.

“Estem parlant que és un camp de futbol en el que intervenen unes 200 persones entre totes les categories i no pot estar en aquestes condicions”, ha indicat González, que ha presentat aquesta petició després que el camp de futbol hagi quedat inundat cada vegada que ha plogut els darrers dies.

El regidor ha recordat que no és la primera vegada que protesta pel mal estat d’aquesta instal·lació i ha recordat “l’episodi de la caldera, que va estar més de 30 dies avariada i els vestuaris sense aigua calenta”. “No estem demanant que es construeixin uns vestidors com els equips de primera sinó que es mantinguin les instal·lacions en condicions”, ha afegit.

 

 

Cs Salt reclama al gobierno que repare la bomba de achique de agua del campo de fútbol para solucionar los problemas de inundaciones

  • El portavoz de la formación, Atilano González, hace esta petición después que la instalación haya quedado afectada debido a las últimas lluvias

Salt, viernes 14 de septiembre de 2018.- El portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Salt, Atilano González, ha presentado una instancia para reclamar al gobierno local que repare la bomba de achique de agua del campo de fútbol para solucionar de este modo los problemas de inundaciones que sufre de forma habitual esta instalación deportiva.

“Estamos hablando de un campo de fútbol en el que intervienen unas 200 personas entre todas las categorías y no puede estar en estas condiciones”, ha indicado González, que ha presentado esta petición después que el campo de fútbol haya quedado inundado cada vez que ha llovido los últimos días.

El concejal ha recordado que no es la primera vez que protesta por el mal estado de esta instalación y ha recordado “el episodio de la caldera, que estuvo más de 30 días averiada y los vestuarios sin agua caliente”. “No estamos pidiendo que se construyan unos vestuarios como los equipos de primera sino que se mantengan las instalaciones en condiciones”, ha añadido.