• El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, considera que l’Ajuntament“disposa de pressupost”suficient per afrontar aquesta obra

Roses, divendres 27 de juliol de 2018.- El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses (Cs), José Manuel Álvarez, ha anunciat que demanarà al govern actual que“contempli la possibilitat de construir una nova comissaria de policia municipal” perquè l’actual “s’ha quedat petita i en necessitem una d’àmplia, funcional i centralitzada”.

El regidor taronja ha posat de manifest la necessitat d’adoptar aquesta mesura perquè la comissaria actual té espais disseminats per tota la població i això genera“disfuncions”, com per exemple “que una persona a qui la grua hagi retirat el cotxe vingui a pagar a la comissaria del centre del poble però hagi d’anar al costat del cementiri a buscar el vehicle”.

Per a Álvarez, “el model centralitzat que adopten altres poblacions seria la millor opció” perquè permetria ubicar la comissaria en “un espai obert, d’accés més ràpid i amb espai suficient” per encabir-hi un aparcament per als vehicles logotipats, els particulars dels agents i els retirats per la grua. “També permetríem que la sala de reunions fos una zona en condicions i no l’actual soterrani que han d’utilitzar per manca d’espai”, ha apuntat.

“Si l’Ajuntament disposa de més de dos milions d’euros per adquirir i adequar un edifici per instal·lar l’arxiu municipal és evident que hi ha pressupost per fer una nova comissaria”, ha finalitzat.

 

Cs Roses pide una nueva comisaría para la policía municipal que sea más amplia, funcional y centralizada

  • El portavoz municipal, José Manuel Álvarez, considera que el Ayuntamiento“dispone de presupuesto”suficiente para afrontar esta obra

Roses, viernes 27 de juliol de 2018.- El portavoz de Ciudadanos en el Ayuntamiento de Roses (Cs), José Manuel Álvarez, ha anunciado que pedirá en el gobierno actual que “contemple la posibilidad de construir una nueva comisaría de policía municipal” porque el actual “se ha quedado pequeña y necesitamos una de amplia, funcional y centralizada”.

El regidor naranja ha puesto de manifiesto la necesidad de adoptar esta medida porque la comisaría actual tiene espacios diseminados por toda la población y esto genera “disfunciones”, como por ejemplo “que una persona a quien la grúa haya retirado el coche venga a pagar a la comisaría del centro del pueblo pero tenga que ir junto al cementerio a buscar el vehículo”.

Para Álvarez, “el modelo centralizado que adoptan otras poblaciones sería la mejor opción” porque permitiría ubicar la comisaría en “un espacio abierto, de acceso más rápido y con espacio suficiente” por encabir- un aparcamiento para los vehículos logotipats, los particulares de los agentes y los retirados por la grúa.“También permitiríamos que la sala de reuniones fuera una zona en condiciones y no el actual sótano que tienen que utilizar por carencia de espacio”, ha apuntado.

“Si el Ayuntamiento dispone de más de dos millones de euros para adquirir y adecuar un edificio para instalar el archivo municipal es evidente que hay presupuesto para hacer una nueva comisaría”, ha finalizado.