La portaveu de Cs a l’Ajuntament, Míriam Pujola, i el diputat per Girona, Jean Castel

  • La portaveu municipal, Míriam Pujola, anuncia que la moció també servirà“perquè l’alcaldessa pugui explicar-se públicament”sobre l’ús del cotxe d’alcaldia per fer de diputada

Girona, divendres 27 de juliol de 2018.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha anunciat aquest matí en una roda de premsa que presentarà una moció d’urgència al ple de Girona “perquè l’alcaldessa pugui explicar-se públicament” i el govern faci públiques “les agendes de tots els regidors de l’equip de govern i de l’alcaldessa a data vençuda” i també es faci públic “el registre de les persones que utilitzen el cotxe oficial, quin dia l’utilitzen, per quins motius i l’origen i el destí dels trajectes”.

Pujola ha comentat que la moció permetrà que Madrenas s’expliqui públicament en un ple i pugui respondre les preguntes que ha generat l’ús del vehicle oficial d’alcaldia per part de la diputada, com ara: “si pot utilitzar el cotxe oficial quan vulgui, qui ha de pagar els viatges que Marta Madrenas ha fet al Parlament de Catalunya amb el vehicle oficial d’alcaldia; si l’assistència de Madrenas al Parlament es pot considerar agenda municipal; si la seguretat impedeix que Marta Madrenas viatgi amb AVE; si viatja amb AVE paga ella els viatges; i saber si és més barat viatjar en cotxe oficial que amb AVE”.

La portaveu taronja ha anunciat que iniciarà una ronda de contactes amb la resta de forces de l’oposició per aconseguir el seu suport i “presentar d’urgència aquesta moció”, ja que és necessari comptar amb una majoria absoluta dels membres de la corporació per introduir-la en el ple de dimarts.

 

Cs Girona presentará una moción de urgencia en el pleno del martes para que el gobierno haga público el uso del vehículo oficial y las agendas

  • La portavoz municipal, Míriam Pujola, anuncia que la moción también servirá“para que la alcaldesa pueda explicarse públicamente”sobre el uso del coche de alcaldía para hacer de diputada

Girona, viernes 27 de juliol de 2018.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha anunciado esta mañana en una rueda de prensa que presentará una moción de urgencia en el pleno de Girona “para que la alcaldesa pueda explicarse públicamente” y el gobierno haga públicas “las agendas de todos los concejales del equipo de gobierno y de la alcaldesa a fecha vencida” y también se haga público “el registro de las personas que utilizan el coche oficial, qué día lo utilizan, por qué motivos y el origen y el destino de los trayectos”.

Pujola ha comentado que la moción permitirá que Madrenas se explique públicamente en un pleno y pueda responder a las preguntas que ha generado el uso del vehículo oficial de alcaldía por parte de la diputada, como por ejemplo: “si puede utilizar el coche oficial cuando quiera, quién tiene que pagar los viajes que Marta Madrenas ha hecho al Parlament de Catalunya con el vehículo oficial de alcaldía; si la asistencia de Madrenas al Parlamento se puede considerar agenda municipal; si la seguridad impide que Marta Madrenas viaje en AVE; si viaja con AVE paga ella los viajes; y saber si es más barato viajar en coche oficial que en AVE”.

La portavoz naranja ha anunciado que iniciará una ronda de contactos con el resto de fuerzas de la oposición para conseguir su apoyo y “presentar de urgencia esta moción”, puesto que es necesario contar con una mayoría absoluta de los miembros de la corporación para introducirlo en el pleno del martes.