• El portaveu municipal de Cs, Héctor Amelló, avisa al socialista que“si pretén fer com Pedro Sánchez i pactar amb separatistes que no compti amb el nostre vot”

Figueres, dijous 26 de juliol de 2018.- “Si tanta pressa té per ser alcalde presenti una moció i busqui suport amb ERC i la CUP”. Amb aquesta contundència ha respost el portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, als atacs del regidor socialista a l’Ajuntament de Figueres, Pere Casellas, qui va criticar que el partit taronja no vulgui sumar-se a un govern de concentració amb totes les forces de l’oposició. “Si pretén fer com Pedro Sánchez i pactar un govern amb els separatistes que no compti amb el nostre vot”, ha afegit.

Amelló ha volgut assenyalar que “celebro que el sr. Casellas se sumi al que portem temps denunciant, i es que la ciutat està completament abandonada de gestió” però al mateix temps ha volgut recordar que això també es responsabilitat del PSC. “Qui va posar a Felip al capdavant de Figueres i va governar amb el separatisme fins el gener de 2017 va ser el PSC” ha precisat.

El regidor taronja ha titllat d’“idea de Nàrnia” la pretensió del socialista de configurar un govern de concentració “amb partits separatistes i supremacistes que ataquen les nostres seus, ens impedeixen fer actes públics i volen trencar la convivència” i ha afegit que la idea del govern de concentració “és de piròman bomber” perquè “els socialistes van col·locar Felip i ara vol desallotjar-la però sumant amb els separatistes més radicals”.

“Ja vam dir el 2015 que PSC+CiU no tenien projecte de ciutat perquè això va ser un pacte de cadires i egos que ha donat com a resultat el caos actual. No entrarem en un govern de concentració amb separatistes, nosaltres tenim un projecte de futur que volem materialitzar a partir 2019″ ha conclòs Amelló.

 

Amelló (Cs) a Casellas (PSC): “Si tanta prisa tiene por ser alcalde presente una moción y busque apoyo con ERC y la CUP”

  • El portavoz municipal de Cs, Héctor Amelló, avisa al socialista que“si pretende hacer como Pedro Sánchez y pactar con separatistas que no cuente con nuestro voto”

Figueres, jueves 26 de julio de 2018.- “Si tanta prisa tiene por ser alcalde presente una moción y busque apoyo con ERC y la CUP”. Con esta contundencia ha respondido el portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, a los ataques del concejal socialista en el Ayuntamiento de Figueres, Pere Casellas, quien criticó  que el partido naranja no quiera sumarse a un gobierno de concentración con todas las fuerzas de la oposición. “Si pretende hacer como Pedro Sánchez y pactar un gobierno con los separatistas que no cuente con nuestro voto”, ha añadido.

Amelló ha querido señalar que “celebro que el sr. Casellas se sume a lo que llevamos tiempo denunciando, y es que la ciudad está completamente abandonada de gestión” pero al mismo tiempo ha querido recordar que eso también es responsabilidad del PSC. “Quién puso a Felip al mando de Figueres y gobernó con el separatismo hasta enero de 2017 fue el PSC” ha precisado.

El concejal naranja ha tildado de “idea de Narnia” la pretensión del socialista de configurar un gobierno de concentración “con partidos separatistas y supremacistas que atacan a nuestras sedes, nos impiden hacer actos públicos y quieren romper la convivencia” y ha añadido que la idea del gobierno de concentración “es de pirómano bombero” porque “el socialismo colocó a Felip y ahora quiere desalojarla pero sumando con los separatistas más radicales”.

“Ya dijimos en 2015 que PSC+CiU no tenían proyecto de ciudad porque eso fue un pacto de sillas y egos que ha dado como resultado el caos actual. No entraremos en un gobierno de concentración con separatistas, nosotros tenemos un proyecto de futuro que queremos materializar a partir 2019″ ha concluido Amelló.