• La portaveu municipal, Míriam Pujola, considera“gravíssim”que hagi estat circulant un vehicle municipal sense assegurança i “hagi provocat un accident”

Girona, dimarts 24 de juliol de 2018.- La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha exigit al govern que “ens convoqui a tots els portaveus i acrediti que tots els vehicles municipals disposen d’assegurança i tota la documentació en regla per poder circular”. Aquesta petició ha arribat després de transcendir que una furgoneta de la brigada municipal, adquirida el febrer passat, circulava sense assegurança i va protagonitzar un accident el 10 de juliol.“Què hauria passat si aquest vehicle hagués atropellat una persona?”, s’ha preguntat Pujola.

La regidora també ha demanat saber si arran d’aquest cas “el govern ha realitzat una revisió de la flota municipal per esbrinar si hi ha més casos similars” i s’ha preguntat “com és possible que la institució més important de la ciutat i que ha de ser exemple de bones pràctiques hagi incorregut en un error d’aquesta magnitud”.

 

 

Cs Girona exige en el gobierno que acredite que todos los vehículos municipales disponen de seguro y la documentación en regla

  • La portavoz municipal, Míriam Pujola, considera“gravísimo”que haya sido circulando un vehículo municipal sin seguro y “haya provocado un accidente”

Girona, martes 24 de julio de 2018.- La portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha exigido al gobierno que “nos convoque a todos los portavoces y acredite que todos los vehículos municipales disponen de seguro y toda la documentación en regla para poder circular”. Esta petición ha llegado después de trascender que una furgoneta de la brigada municipal, adquirida el febrero pasado, circulaba sin seguro y protagonizó un accidente el 10 de julio. “¿Qué habría pasado si este vehículo hubiera atropellado una persona?”, se ha preguntado Pujola.

La concejal también ha pedido saber si a raíz de este caso “el gobierno ha realizado una revisión de la flota municipal para averiguar si hay más casos similares”y se ha preguntado “cómo es posible que la institución más importante de la ciudad y que tiene que ser ejemplo de buenas prácticas haya incurrido en un error de esta magnitud”.