• El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, exigeix al PSC que “respecti la neutralitat institucional” i no posi l’espai públic al servei del separatisme

Blanes, dimarts 17 de juliol de 2018.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha tornat a sol·licitar al govern del PSC que despengi de la façana consistorial la pancarta de suport als polítics presos i “respecti la neutralitat institucional”. El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, ha demanat als socialistes que “no aprofitin els actes de la Festa Major de Blanes per fer apologia d’unes determinades opcions polítiques” i ha criticat també que durant el seu mandat “no hagin fet cap gest per retirar aquesta pancarta tot i el perjudici que pot tenir a nivell d’imatge del municipi”.

“Ja sabem que al PSC li agrada posar-se de perfil amb el separatisme i mirar cap a un altre costat però la situació política dels darrers mesos ens està passant factura i és evident que aquest any l’ocupació turística és menor”, ha precisat el portaveu. Per Atalaya, la retirada de la pancarta suposaria “un gest en favor de la convivència” perquè permetria a tots els veïns i visitants sentir-se part de la Festa Major de Blanes en comptes de veure “com l’Ajuntament els exclou en cedir l’espai públic únicament al separatisme”.

“Creiem que la façana de l’Ajuntament no hauria d’utilitzar-se per fer al·lusions polítiques i demanem que es respecti la neutralitat institucional, especialment durant la Festa Major, quan milers de persones ens visiten atrets pel concurs de focs i les desenes d´activitats que es realitzen” ha conclòs.

 

 

Ciudadanos (Cs) pide al gobierno de Blanes que descuelgue la pancarta política de la fachada consistorial

  • El portavoz de la formación, Sergio Atalaya, exige al PSC que “respete la neutralidad institucional” y no ponga el espacio público al servicio del separatismo

Blanes, martes 17 de julio de 2018.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en Blanes ha vuelto a solicitar al gobierno del PSC que descuelgue de la fachada consistorial la pancarta de apoyo a los políticos presos y “respete la neutralidad institucional”. El portavoz de la formación, Sergio Atalaya, ha pedido a los socialistas que “no aprovechen los actos de la Fiesta Mayor de Blanes para hacer apología de unas determinadas opciones políticas” y ha criticado también que durante su mandato “no hayan hecho ningún gesto para retirar esta pancarta a pesar del perjuicio que puede tener a nivel de imagen del municipio”.

“Ya sabemos que al PSC le gusta ponerse de perfil con el separatismo y mirar hacia otro lado pero la situación política de los últimos meses está pasando factura y es evidente que este año la ocupación turística es menor”, ha precisado el portavoz. Por Atalaya, la retirada de la pancarta supondría “un gesto en favor de la convivencia” porque permitiría a todos los vecinos y visitantes sentirse parte de la Fiesta Mayor de Blanes en vez de ver “como el Ayuntamiento los excluye al ceder el espacio público únicamente al separatismo”.

“Creemos que la fachada del Ayuntamiento no tendría que utilizarse para hacer alusiones políticas y pedimos que se respete la neutralidad institucional, especialmente durante la Fiesta Mayor, cuando miles de personas nos visitan atraídos por el concurso de fuegos y las decenas de actividades que se realizan” ha concluido.