• El regidor de Cs, Toni Pérez, acusa el govern municipal de“filibusterisme”per tombar una moció en aquest sentit “únicament perquè la va presentar l’oposició amb el suport del sector”

Figueres, dimarts 18 de juliol de 2018.- El regidor de Ciutadans (Cs) a Figueres, Toni Pérez, ha acusat de “el govern convergent i les seves crosses d’ERC, CUP i PSC” de practicar el “filibusterisme” després que rebutgessin una moció per crear una mesa de treball per abordar les problemàtiques del sector de marxants del mercat municipal i valorar noves formes de promoció. “La van tombar únicament perquè la va presentar l’oposició amb el suport del sector”, ha indicat.

El fet que la principal associació de marxants de mercat donés suport a aquesta moció “obliga de forma urgent a crear aquesta mesa de treball” integrada per associacions, patronal i portaveus municipals “per fixar estratègies de dinamització de la venda no sedentària i atreure més públic”, ha afegit.

Per a Pérez la taula també hauria de servir per analitzar “la possibilitat de reduir l’import de les taxes i tributs dels paradistes” atès que aquesta és una reivindicació específica del sector “que podria contemplar-se com a part del projecte estratègic de dinamització”. Pérez ha demanat “més valentia” al govern municipal i“menys paràlisi”.

“No estem demanant idees pelegrines com portar turistes amb bus gratuït sinó un pla estratègic per tenir un mercat municipal excel·lent que serveixi de pol d’atracció comercial”, ha finalitzat.

 

 

Cs Figueres urge convocar una mesa con los marchantes del mercado para abordar las problemáticas del sector y buscar estrategias de dinamización

  • El concejal de Cs, Toni Pérez, acusa al gobierno municipal de“filibusterismo”por tumbar una moción en este sentido “únicamente porqué la presentó la oposición con el apoyo del sector”

Figueres, martes 10 de julio de 2018.- El concejal de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Toni Pérez, ha acusado de “al gobierno convergente y sus muletas de ERC, CUP y PSC” de practicar el “filibusterismo” después que rechazaran una moción para crear una mesa de trabajo para abordar las problemáticas del sector de marchantes del mercado municipal y valorar nuevas formas de promoción. “Lo tumbaron únicamente porqué la presentó la oposición con el apoyo del sector”, ha indicado.

El hecho que la principal asociación de marchantes de mercado apoyara esta moción “obliga de forma urgente a crear esa mesa de trabajo” integrada por asociaciones, patronal y portavoces municipales “para fijar estrategias de dinamización de la venta no sedentaria y atraer más público”, ha añadido.

Para Pérez la mesa también debería servir para analizar “la posibilidad de reducir el importe de las tasas y tributos de los paradistas” dado que ésta es una reivindicación específica del sector “que podría contemplarse como parte del proyecto estratégico de dinamización”. Pérez ha pedido “más valentía” al gobierno municipal y “menos parálisis”.

“No estamos pidiendo ideas peregrinas como traer turistas con bus gratuito sino un plan estratégico para tener un mercado municipal excelente que sirva de polo de atracción comercial”, ha finalizado.