Estat que presenten diversos carrers de Valldolig

  • La formació ha remès un decàleg de propostes per incorporar en els comptes entre les quals també està la remodelació de l’avinguda Madrid

Blanes, dilluns 28 de maig de 2018.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Blanes ha exigit al govern socialista en minoria la recuperació de la gestió de tots els aparcaments de zona blava de la vila com a condició per aprovar els pressupostos municipals. El portaveu de la formació, Sergio Atalaya, considera que “la gestió municipal d’aquest servei és fonamental perquè sigui més econòmic i permeti la reactivació del comerç local, molt afectat per la política de preus actual”.

Encara que la concessió de la zona blava acaba el 2022, Atalaya considera “imprescindible recuperar-la immediatament per revertir l’ impacte negatiu que està tenint en el turisme i el comerç” pels seus elevats costos.

Al marge de la zona blava, la formació taronja ha remès a l’equip de govern 9 mesures més per incorporar als comptes municipals i assegurar-se així el vot taronja. Entre aquestes, destaca l’asfaltat i canalització de les aigües pluvials de l’avinguda Madrid, “una zona turística que necessita un rentat de cara després de dècades sense cap inversió”; o també les acciones a contemplar en diferents barris de Blanes, com per exemple a Valldolig, “on hi ha carrers pendents d’asfaltar, instal·lacions apuntalades i pals obstaculitzant les voreres”*; i la creació d’un local social per a l’associació de veïns Mas Borell.

Finalment, la formació taronja també reclama l’adaptació dels parcs infantils per a nens amb diversitat funcional i la implantació d’un sistema augmentatiu i alternatiu de comunicació als edificis públics para persones amb autisme.

 

 

Cs Blanes exige recuperar la gestión de toda la zona azul de la villa para dar su voto favorable a los presupuestos municipales

  • La formación ha remitido un decálogo de propuestas para incorporar en las cuentas entre las que también está la remodelación de la avenida Madrid

Blanes, lunes 28 de marzo de 2018.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en Blanes ha exigido al gobierno socialista en minoría la recuperación de la gestión de todos los aparcamientos de zona azul de la villa como condición para aprobar los presupuestos municipales. El portavoz de la formación, Sergio Atalaya, considera que“la gestión municipal de este servicio es fundamental para que sea más económico y permita la reactivación del comercio local, muy afectado por la política de precios actual”.

Aunque la concesión de la zona azul termina el 2022, Atalaya considera “imprescindible recuperarla inmediatamente para revertir el impacto negativo que está teniendo en el turismo y el comercio” por sus elevados costes.

Al margen de la zona azul, la formación naranja ha remitido al equipo de gobierno 9 medidas más para incorporar a las cuentas municipales y asegurarse así el voto naranja. Entre éstas, destaca el asfaltado y canalización de las aguas pluviales de la avenida Madrid, “una zona turística que necesita un lavado de cara después de décadas sin ninguna inversión”; o también las acciones a contemplar en distintos barrios de Blanes, como por ejemplo en Valldolig, “dónde hay calles pendientes de asfaltar, instalaciones apuntaladas y postes obstaculizando las aceras”*; y la creación de un local social para la asociación de vecinos Mas Borell.

Finalmente, la formación naranja también reclama la adaptación de los parques infantiles para niños con diversidad funcional y la implantación de un sistema aumentativo y alternativo de comunicación en los edificios públicos para personas con autismo.