• La portaveu municipal de Cs a Girona, Míriam Pujola*, assegura que“el govern està enviant el missatge que només són benvinguts els separatistes”

Girona, dissabte 12 de maig de 2018.- La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Girona, Míriam Pujola, ha assegurat després d’abandonar l’acte inaugural de Temps de Flors que “el govern de Madrenas l’ha convertit en un míting separatista”. La regidora ha mostrat la seva indignació i ha destacat que el govern gironí “està enviat el missatge que només són benvinguts els separatistes”. “Per a Madrenas només existeixen els gironins separatistes i exclou a tothom que no pensa com ella”, ha indicat Pujola. “S’ha apropiat, mitjançant el separatisme, de les festes de tots”, ha afegit.

La regidora taronja ha lamentat “la politització d’un esdeveniment que, en teoria, hauria de ser obert a tothom, pensi com pensi i vingui d’on vingui”. També ha considerat que amb aquesta “actitud continuada” del govern municipal de “no respectar la neutralitat institucional i apropiar-se del patrimoni comú”, s’està“alimentant la fractura social”. Pujola ha afegit que després de “banyar la ciutat de groc, trencar les relacions institucionals amb els organismes de l’Estat i canviar el nom de la plaça Constitució”, ara també “s’ha apropiat de Temps de Flors”.

 

 

Ciutadans abandona la inauguración de Temps de Flors porque el gobierno de Madrenas “lo ha convertido en un mitin separatista”

  • La portavoz municipal de Cs en Girona, Míriam Pujola*, asegura que“el gobierno está enviando el mensaje que sólo son bienvenidos los separatistas”

Girona, sábado 12 de mayo de 2018.- La portavoz municipal de Ciudadanos (Cs) en Girona, Míriam Pujola, ha asegurado después de abandonar el acto inaugural de Temps de Flors que “el gobierno de Madrenas lo ha convertido en un mitin separatista”. La concejal ha mostrado su indignación y ha destacado que el gobierno gerundense “está enviado el mensaje que sólo son bienvenidos los separatistas”. “Para Madrenas sólo existen los gerundenses separatistas y excluye a todo el mundo que no piensa como ella”, ha indicado Pujola. “Se ha apropiado, mediante el separatismo, de las fiestas de todos”, ha añadido.

La concejal naranja ha lamentado “la politización de un acontecimiento que, en teoría, tendría que ser abierto a todo el mundo, piense como piense y venga de donde venga”. También ha considerado que con esta “actitud continuada” del gobierno municipal de “no respetar la neutralidad institucional y apropiarse del patrimonio común”, se está “alimentando la fractura social”. Pujola ha añadido que después de “bañar la ciudad de amarillo, romper las relaciones institucionales con los organismos del Estado y cambiar el nombre de la plaza Constitución”, ahora también “se ha apropiado de Temps de Flors”.