• El portaveu municipal, Héctor Amelló, assegura que Ciutadans treballarà“per recuperar les Festes com a patrimoni de tots els veïns”

Figueres, dissabte 28 d’abril de 2018.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres, Héctor Amelló, ha titllat de “vergonyós” el pregó de les Festes de la Santa Creu pronunciat pel cineasta Ventura Pons per ser “excloent i posar-se al servei dels interessos dels partits separatistes”. El regidor ha indicat que el pregó era “una ocasió especial” per “fomentar la concòrdia” i no alimentar més la fractura social “deixant al marge els partidaris del constitucionalisme”.

Amelló ha explicat que “ens neguem a participar en una obertura de festes on es realitzen reivindicacions polítiques que exclouen a més de la meitat dels veïns de Figueres i ens costa entendre que el PP pugi al balcó sabent el que anava a passar”. També ha assegurat que Ciutadans, “que va ser la força més votada a les autonòmiques amb 6.000 vots”, seguirà treballant “per recuperar les Festes com a patrimoni de tots els veïns perquè som l’única alternativa al separatisme”.

Finalment, el regidor taronja ha criticat l’equip de govern per escollir el cineasta com a pregoner “després de la falta de transparència i suposades irregularitats detectades en l’obertura del cinema Las Vegas” el passat 20 d’abril. “No considerem que sigui l’ocasió i moment adient per a que aquesta persona faci el pregó d’obertura de festes”, ha indicat.

 

Cs Figueres lamenta que el pregón de las Fiestas de la Santa Creu sea “excluyente” y esté al servicio “de los partidos separatistas”

  • Elportavoz municipal, Héctor Amelló, asegura que Ciudadanos trabajará“para recuperar las Fiestas como patrimonio de todos los vecinos”

Figueres, sábado 28 de abril de 2018.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en Figueres, Héctor Amelló, ha tildado de “bochornoso” el pregón de las Fiesta de la Santa Creu pronunciado por el cineasta Ventura Pons por ser “excluyente y ponerse al servicio de los intereses de los partidos separatistas”. El concejal ha indicado que el pregón era “una ocasión especial” para “fomentar la concordia” y no alimentar más la fractura social “dejando al margen a los partidarios del constitucionalismo”.

Amelló ha explicado que “nos negamos a participar en una apertura de fiestas donde se realizan reivindicaciones políticas que excluyen a más de la mitad de los vecinos de Figueres y nos cuesta entender que el PP suba al balcón sabiendo lo que iba a suceder”. También ha asegurado que Ciudadanos, “que fue la fuerza más votada en las autonómicas con 6.000 votos”, seguirá trabajando “para recuperar las Fiestas como patrimonio de todos vecinos porque somos la única alternativa al separatismo”.

Finalmente, el concejal naranja ha afeado al equipo de gobierno que escogiera al cineasta como pregonero “después de la falta de transparencia y supuestas irregularidades detectadas en la apertura del cine Las Vegas” el pasado 20 de abril. “No consideramos que sea el momento adecuado para que esta persona dé el pregón de apertura de fiestas”, ha indicado.