• El portaveu municipal, Héctor Amelló, demana també que tornin a ser“hissades totes les banderes oficials”en la façana de l’edifici consistorial

Figueres, dijous 12 d’abril de 2018.- “Les Festes de la Santa Creu han de ser para tots els ciutadans i no posar-se al servei d’interessos ideològics partidistes”.Sobre la base d’aquest argument, el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha sol·licitat al govern municipal que retiri la pancarta de suport als polítics presos que hi ha en la balconada consistorial i ha exigit que “l’alcaldessa es responsabilitzi personalment” d’assegurar que el pregó de les Festes“respecti el principi de neutralitat”.

Amelló ha considerat que ambdues actuacions “garantirien el principi d’objectivitat i neutralitat que ha de presidir les actuacions de les Administracions Públiques”. Al seu torn, també ha aprofitat per exigir que tornin a ser “hissades totes les banderes oficials” en la façana de l’Ajuntament que, ara com ara, “romanen arriades sense justificació”.

 

Cs Figueres pide que se retire del Ayuntamiento la pancarta de apoyo a los políticos presos y exige neutralidad en el pregón de las Fiestas de la Santa Creu

  • El portavoz municipal, Héctor Amelló, pide también que vuelvan a ser“izadas todas las banderas oficiales”en la fachada del edificio consistorial

Figueres, jueves 12 de abril de 2018.- “Las Fiestas de la Santa Creu deben ser para todos los ciudadanos y no ponerse al servicio de intereses ideológicos partidistas”. En base a este argumento, el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Figueres, Héctor Amelló, ha solicitado al gobierno municipal que retire la pancarta de apoyo a los políticos presos que hay en el balcón consistorial y ha exigido que “la alcaldesa se responsabilice personalmente” de asegurar que el pregón de las Fiestas “respete el principio de neutralidad”.

Amelló ha considerado que ambas actuaciones “garantizarían el principio de objetividad y neutralidad que ha de presidir las actuaciones de las Administraciones Públicas”. A su vez, también ha aprovechado para exigir que vuelvan a ser “izadas todas las banderas oficiales” en la fachada del Ayuntamiento que, hoy por hoy,“permanece arriadas sin justificación”.