• La portaveu municipal de Cs, Míriam Pujola, ho atribueix“a una rebequeria de l’alcaldessa”després que la justícia permeti la participació de l’Exèrcit a la fira

Girona, dimecres 11 d’abril de 2018.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha lamentat que el govern municipal no hagi inaugurat el saló de Formació, Ocupació i Emprenedoria –Expojove- de les comarques gironines. Pujola ho ha atribuït “a una rebequeria de l’alcaldessa” després que el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Girona sí ha permès la participació de l’Exèrcit “que l’alcaldessa va intentar prohibir de forma arbitrària”.

“És la fira d’educació més gran de la província de Girona i per això trobem imprescindible també que hi sigui present l’Exèrcit, en tant que ofereix una sortida professional més”, ha reivindicat Pujola.

 

Cs Girona lamenta que el gobierno haya optado por no inaugurar Expojove como se ha realizado en las ediciones anteriores

  • La portavoz municipal de Cs, Míriam Pujola, lo atribuye“a una pataleta de la alcaldesa”después que la justicia permita la participación del Ejército en la feria

Girona, miércoles 11 de abril de 2018.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha lamentado que el gobierno municipal no haya inaugurado el salón de Formación, Ocupación y Emprendeduría –Expojove- de las comarcas gerundenses. Pujola lo ha atribuido “a una pataleta de la alcaldesa”después que el Juzgado de Primera Instancia e Instrucción número 1 de Girona sí que ha permitido la participación del Ejército “que la alcaldesa intentó prohibir de forma arbitraria”.

“Es la feria de educación más grande de la provincia de Girona y por eso consideramos imprescindible también que esté presente el Ejército, ya que ofrecen una salida laboral más”, ha reivindicado Pujola.