Imatge de l’atac al domicili particular

 

Torroella de Montgrí, dimarts 13 de març de 2018.- Ciutadans (Cs) condemna els atacs* patits per un inscrit de Cs de Torroella de Montgrí a qui aquesta nit han pintat la façana de la seva casa amb llaços grocs i l’expressió “pim, pam, pum”.

Es tracta del segon atac d’aquestes característiques que rep després que el 22 de febrer li van pintar llaços grocs amb esprai a la façana, la porta del garatge i la porta d’entrada del seu domicili. L’inscrit de Cs ha cursat sengles denúncies per aquests fets.

 

 

Ciudadanos condena los ataques en la casa de un inscrito de Cs  por parte de un grupo separatista

Imagen del ataque al domicilio particular

Torroella de Montgrí, martes 13 de marzo de 2018.- Ciudadanos (Cs) condena los ataques* sufridos por un inscrito de Cs de Torroella de Montgrí  a quién esta noche han pintado la  fachada de su casa con lazos amarillos y la expresión  “pim, pam, pum”.

Se trata del segundo ataque de estas características que recibe después que el 22 de febrero le pintaron lazos amarillos con espray en la  fachada, el portalón del garaje y la puerta de entrada de su domicilio. El inscrito de Cs ha cursado sendas denuncias por estos hechos.