• La portaveu municipal de Cs, Míriam Pujola, lamenta “que un informe pagat amb diners públics” no es presenti al mateix temps a tots els partits de la corporació

Girona, divendres 9 de març de 2018.- La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha lamentat que l’equip de govern decideixi fer públic“per tandes” l’informe sobre la ubicació del futur hospital Josep Trueta. La intenció del govern és presentar-lo primer als grups que formen part de la mesa de treball favorable a situar l’hospital a Domeny i després a la resta. “És il·lògic actuar així en un tema tant importat per a la ciutat”, ha criticat.

La regidora ha recordat que des de Ciutadans “mai hem dit que el Trueta no hagi d’anar a Girona però entenem que aquesta decisió ha de sortir d’una taula d’experts en el sector”, ha remarcat Pujola. És per aquesta raó que, de moment, la formació taronja no forma part de la mesa de treball, “però ens sembla indignant que un informe elaborat per una empresa externa i pagat amb diners públics no se’ns presenti a tots els partits per igual”, ha afegit.

 

Cs Girona reclama al gobierno que comparta el informe sobre la ubicación de la Hospital Trueta con todos los concejales y no sólo con los de la mesa de trabajo

  • La portavoz municipal de Cs, Míriam Pujola, lamenta“que un informe pagado con dinero público”no se presente al mismo tiempo a todos los partidos de la corporación

Girona, viernes 9 de marzo de 2018.- La portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha lamentado que el equipo de gobierno decida hacer público “por tandas” el informe sobre la ubicación del futuro hospital Josep Trueta. La intención del gobierno es presentarlo primero a los grupos que forman parte de la mesa de trabajo favorable a situar el hospital en Domeny y después al resto. “Es ilógico actuar así en un tema tanto importante para la ciudad”, ha criticado.

La concejal ha recordado que desde Ciudadanos “nunca hemos dicho que Trueta no tenga que ir a Girona pero entendemos que esta decisión tiene que salir de una mesa de expertos en el sector”, ha remarcado Pujola. Es por esta razón que, de momento, la formación naranja no forma parte de la mesa de trabajo, “pero nos parece indignante que un informe elaborado por una empresa externa y pagado con dinero público no se nos presente a todos los partidos por igual”, ha añadido.