• El portaveu de Ciutadans al Parlament ha assistit a la “1a Reunió d’Agrupacions Locals” de Girona on s’han presentat cinc nous grups de treball

Salt, dissabte 17 de febrer de 2018.- “Tenim una força important que a les properes eleccions municipals ens permetrà treure una bona representació i obtenir alcaldies a Girona”. Així de segur s’ha mostrat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la seva intervenció a la “1a Reunió d’Agrupacions Locals” gironines, celebrada a Salt, en la que també s’han presentat cinc nous grups de treball que permetran ampliar el nombre de municipis en els que el partit taronja podrà presentar candidatura pròpia en les eleccions municipals de 2019.

La “1a Reunió d’Agrupacions Locals” de la província de Girona ha servit per coordinar l’acció política, la logística i l’organització de totes les agrupacions i definir els objectius territorials del partit a mig termini. En aquest sentit, el portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel, ha assegurat “que el partit a comarques gironines no té sostre com demostra el creixement constant de les nostres estructures”

L’acte també ha comptat amb la presència de la resta de diputats gironins electes, Alfonso Sánchez, Héctor Amelló i Camino Fernández, juntament amb els regidors actuals i coordinadors locals, que han estat assessorant les futures agrupacions que s’estan constituint i començaran a operar en breu.

 

 

Carlos Carrizosa: “Tenemos una fuerza importante que en las municipales nos permitirá obtener alcaldías en Girona”

  • El portavoz de Ciudadanos en el Parlament ha asistido a la “1ª Reunión de Agrupaciones Locales” de Girona dónde se han presentado cinco nuevos grupos de trabajo

Salt, sábado 16 de febrero de 2018.- “Tenemos una fuerza importante que en les próximas elecciones municipales nos permitirá sacar una buena representación y obtener alcaldías en Girona”. Así de seguro se ha mostrado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa durante su intervención en la “1ª Reunión de Agrupaciones Locales” gerundenses, celebrada en Salt, en la que también se han presentado cinco nuevos grupos de trabajo que permitirán ampliar el número de municipios en los que el partido naranja podrá presentar candidatura propia en las elecciones municipales de 2019.

La “1ªReunión de Agrupaciones Locales” de la provincia de Girona ha servido para coordinar la acción política, la logística y la organización de todas las agrupaciones y definir los objetivos territoriales del partido a medio plazo. En este sentido, el portavoz provincial de Ciudadanos, Jean Castel, ha asegurado “que el partido en comarcas gerundenses no tiene techo como demuestra el crecimiento constante de nuestras estructuras”.

El acto también ha contado con la presencia del resto de diputados gerundenses electos, Alfonso Sánchez, Héctor Amelló y Camino Fernández, junto a los concejales actuales y coordinadores locales, que han estado asesorando las futuras agrupaciones que se están constituyendo y empezarán a operar en breve.